*Nettavisen* Sportspill.

Ingen ende på Liverpools nedtur

Liverpool måtte ha en klønete og litt billig straffe på overtid for å slå Ludogorets på hjemmebane. Kveldens bortekamp blir ikke noe enklere. Foto: Phil Noble (Reuters)

Ludogorets skapte masse trøbbel på Anfield, og onsdag kveld skal Liverpool få kjørt seg i Bulgaria.

26.11.14 15:46

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Oddstips:
- Brann ikke bra nok for Tippeligaen
Oddstips 2:
Takknemlig oppgave for Arsenal
Tippetips:
Malmö kan overraske mot Juventus
V76 Bjerke:
Superonsdag med kjempepott

Onsdagens oddsprogram er av det flotte slaget. Vi kan blant annet spille på Champions League, kvalikkampen mellom Mjøndalen og Brann, dansk cup og SHL.

HTML EMBED

Dagens langskudd

Ludogorets - Liverpool H
HTML EMBED


Bortsett fra 0-4-tapet borte mot Basel sist, har Ludogorets vært en positiv overraskelse i Champions League. Ligger riktignok sist i gruppen, men lagets spill i tapene for Liverpool og Real Madrid var det ingen grunn til å skamme se over.

Kun et klønete straffespark i sluttminuttene på Anfield stod i veien for et fortjent poeng for bulgarerne. Liverpool ble tatt på sengen av høyt press og kvikke motstandere og måtte virkelig slite for seieren.

Ludogorets står med de tre poengene laget tok hjemme mot Basel, og kun seier må til onsdag kveld dersom drømmen om avansement skal holdes i live før bortekampen mot Real Madrid i siste runde.

Den slovenske angriperen Roman Bezjak ser ut til å være eneste fravær.

Liverpool har hatt en ekstremt skuffende sesong og står med fire strake tap i serie og cup i november etter det pinlige 1-3-nederlaget for Crystal Palace i helgen. Ligger helt nede på 12. plass i Premier League, og spillet har ikke vært bedre enn det tabellsituasjonen viser.

Ligger nest sist med tre poeng i denne CL-gruppen og har en tung vei å gå for å sikre avansement. Selv om seier selvsagt vil være det klart beste, har Liverpool et annet utgangspunkt enn Ludogorets. Laget spiller nemlig hjemme mot Basel i siste runde. Så uavgjort i kveld og seier over Basel vil gi sluttspillplass dersom Basel taper mot Real.

Angrepsesset Daniel Sturridge er ikke klar til denne kampen heller, og spisskollega Mario Balotelli er ute med lyskeproblemer. Dermed spiller trolig Rickie Lambert på topp fra start.

Mamadou Sakho, Suso og Jose Enrique har slitt med skader i det siste, men er med i troppen. Det er også Jordan Henderson, som har vært syk de siste dagene.

Sjansene for Ludogorets-avansement er som nevnt meget små, men bulgarerne (og lagets mange brasilianere) kommer likevel til å gi alt i en storkamp som denne.

Liverpool er i så svak forfatning om dagen at laget er i stand til å tape for alle lag som spiller i Champions League. Engelskmennene trivdes svært dårlig med Ludogorets aggressive spillestil på Anfield, og 3,65 i odds på hjemmeseier fremstår som et spennende langskudd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.