Andy Reid (ni mål) er Nottingham Forests viktigste offensive kraft. Midtbanespilleren kom nylig tilbake etter skadefravær, men er nå ute i tre uker med en ny type skade.
Andy Reid (ni mål) er Nottingham Forests viktigste offensive kraft. Midtbanespilleren kom nylig tilbake etter skadefravær, men er nå ute i tre uker med en ny type skade. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Ingen ende på Nottingham Forests mareritt

Sliter voldsomt før dagens derby mot Derby.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Oddstips 2:
Ingen målfest på St. James' Park
Tipping:
5 bonusmillioner skal ut
V75:
60 millioner i potten

Det er full rulle på oddsen i dag, med kamper fra alle de store fotballigaene, treningskamper med tippeligalag og diverse vinteridrett.

På tippekupongen betales bonuspotten ut til alle spillere med 12 rette. Les våre tippetips her.

Dagens spill (spillstopp kl. 13.15)
Derby – Nottingham Forest H 2,00

Forest har triste 0-3-3 på de siste seks kampene og er i ferd med å falle ut av playoffplassene. Ned til Reading på sjuende skiller det nå bare ett poeng. Før disse seks kampene ble laget også slått ut av FA-cupen av League One-klubben Sheffield United.

Store skadeproblemer må ta mye av skylden for de svake resultatene. På fraværslista finner vi spillere som kaptein Chris Cohen, Henri Lansbury, Jack Hobbs, Kelvin Wilson og David Vaughan . Til dagens lokalderby må laget også klare seg uten playmaker og toppscorer Andy Reid, som pådro seg en ny skade i 0-0-kampen mot Doncaster sist.

Derby har heller ikke vært i toppslag etter den flotte perioden før jul, men ligger fortsatt på tredjeplass med 63 poeng – seks poeng mer enn dagens motstander.

Will Hughes, som nylig ble kåret til årets unge spiller i Championship ser ut til å rekke kampen, men midtbanekollega John Eustace er ute med karantene.

Derby – Nottingham Forest 2,00 - 3,10 - 3,20
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens langskudd
Doncaster – Sheffield Wendesday H 2,75

Vi anbefalte Wednesday-seier mot QPR tirsdag, og fikk helt rett. Forutsetningene er imidlertid ikke de samme i dag. For mens QPR hadde store fraværsproblemer og var ute av form, er Doncaster full av selvtillit etter to hjemmeseiere på rad og uavgjort mot sterke Forest forrige helg.

Wednesday hjemme og borte er også to forskjellige ting, og Doncaster tar de aller fleste poengene hjemme på Keepmoat (28 av 37).

Doncaster er i ferd med å krabbe vekk fra bunnstriden og har nå fem poeng ned til Millwall på nedrykk. En seier her vil gi laget meget gode sjanser til å beholde plassen. Mark Duffy har slitt med sykdom denne uken, men ser ut til å bli klar. Bongani Khumalo og Gabriel Tama ser ute med skader.

For bortelaget kan Chris Kirkland være tilbake fra skade, og det ser ut til at innleide Sam Hutchinson (Chelsea) blir klar.

Wednesday ligger komfortabelt plassert midt på tabellen, så det er helt klart mest motivasjon hos hjemmelaget.

Vi mener hjemmesterke Doncaster bør være favoritter mot et Wednesday som bare har vunnet tre kamper på fremmed gress denne sesongen og nylig tapte 0-2 for bunnlaget Yeovil borte.

Doncaster – Sheffield Wendesday 2,75 – 3,05 – 2,25
Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus