*Nettavisen* Sportspill.

Ingen gresk tragedie

HELLAS NESTE: Claudio Ranieri tar over som Hellas-sjef. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Velkjente Claudio Ranieri er ny gresk landslagssjef og vi tror han får suksess på direkten i kveldens EM-kval hjemme mot Romania.

07.09.14 11:54

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Kongsvinger må vinne
Tippetips: Åtte EM-kvalmatcher på søndagskupongen
V75 Bjerke: Toppløp fra ende til annen
V5 Bjerke:
Lannem Silje og Support Justice gir samlebonger

Søndagens langoddsprogram inneholder blant mye annet åtte kvalmatcher til EM, og ellers er det "krydret" med litt av hvert. En god del kamper er hentet fra norsk 2.divisjon og ellers er det serie B fra Italia og kamper fra Segunda B i Spania. Det er er også en del ishockeykamper på dagens liste.

Nettavisen Sportspill har hatt en strålende uke for sine fotball- og tennistips. Ettersom lørdagens dobbel med Peterborough og Bristol City gikk inn, har hele sju av våre ti fotballtips denne uken truffet. Det har gitt en tilbakebetalingsprosent på knallsterke 162.

For Rolf Lerums tips til US Open er det gått enda bedre. Fem av seks tennistips fra Nettavisens eminente tennisekspert har truffet og det hele kulminerte med et strålende tips på Marin Cilic i matchen mot Roger Federer til praktfulle 3,25 i odds og dermed har Rolf over 200 prosent i tilbakebetalingsprosent på sine tennisspill.

HTML EMBED


Hellas - Romania H 1,90
Det er altså åtte EM-kvalifiseringskamper på søndagens program og den klart mest interessante oddsmessig, må være Hellas hjemme mot Romania. Velkjente Claudio Ranieri er ny gresk landslagssjef nå og han overtar et landslag i god selvtillit, etter sommerens meget positive VM-innsats.

Hellas tok seg overraskene videre til sluttspillet i sommerens VM, men endte opp med å ryke ut på straffespark mot Costa Rica. Har ikke vært i aksjon etter Brasil. Hellas overrasket med positiv angrepsfotball i sommer og har vunnet 13 av sine siste 15 kvalifiseringskamper hjemme.

Romania endte som nummer to i sin VM-kvalikgruppe og ble slått ut av dagens motstander i playoffspillet. Oppgjøret i Hellas endte med gresk 3-1-seier, mens de ble uavgjort i Romania. Har ikke spilt landskamp siden 1-2-tapet for Algerie før VM.

Lagene møtte hverandre i playoff i november i fjor til Vm-sluttspillet og da vant Hellas 3-1 hjemme. Velkjente navn som Salpingidis og Samaras er ventet å utgjøre angrepsrekken i kveld og ellers er det mange velkjente navn iu Ranieris tropp. Romania er som alltid litt vanskelig å plassere, men har ikke markert seg veldig internasjonalt det siste tiåret.

Klar fordel Hellas i kveld og hjemmeoddsen til 1,90 er helt klart til å leve med og Hellas blir et av våre spill i dag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag