Toppscorer Loic Remy er en av flere Newcastle-spillere som må stå over hjemmekampen mot Crystal Palace i dag.
Toppscorer Loic Remy er en av flere Newcastle-spillere som må stå over hjemmekampen mot Crystal Palace i dag.

Ingen målfest på St. James' Park

Vi tviler på at både Newcastle og Crystal Palace scorer i dag.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Odds:
Forest i trøbbel
Tipping:
5 bonusmillioner skal ut
V75:
60 millioner i potten
Det er full rulle på oddsen i dag, med kamper fra alle de store fotballigaene, treningskamper med tippeligalag og diverse vinteridrett.

På tippekupongen betales bonuspotten ut til alle spillere med 12 rette. Les våre tippetips her.

Dagens dobbel
Newcastle - Crystal Palace – begge lag scorer ikke 1,75

Newcastle hadde flere sentrale spillere ute i 0-1-tapet for Fulham sist. Ligger nå på niendeplass med 43 poeng.

Får tilbake Hatem Ben Arfa og Sammy Ameobi i dag, men Davide Santon, Rob Elliot, Mathieu Debuchy og Mathieu Debuchy er fortsatt ute. I tillegg soner manager Alan Pardew karantene.

Palace har scoret klart færrest mål i ligaen, men er klarer å plukke poeng her og der takket være et forsvarsspill som er mer gjerrige enn de andre bunnlagene. Tok et viktig bortepoeng mot Sunderland sist og ligger på den siste trygge plassen.

Spissene Marouane Chamakh og Dwight Gayle er ute i dag. Forsvarsspilleren Danny Gabbidon er ikke i hundre prosent matchform, men det er mulig han blir involvert.

Med lagets to mestscorende spillere ute, blir nok ikke dette noen målfest fra bortelagets side. Newcastle har fortsatt en del tunge fravær, og fraværet av toppscorer Remy er merkbart. Det er ikke helt umulig atdette ender 0-0,og vi setter pengene på at toppen ett av lagene scorer mål.

Barnsley – Bournemouth under 2,5 mål 1,65
Barnsley slo skadeplagede Nottingham Forest for tre runder siden, men har siden gått på to 0-3-tap. Ligger på sisteplass, og det skiller tre poeng opptil sikker plass. Har bare scoret to mål på de siste seks kampene.

Martin Cranie, Bobby Hassell og Jim O'Brien er ute for hjemmelaget, men spissen Chris O'Grady og forsvareren Peter Ramage

I midtuken tippet vi at Bournemouths bortekamp mot Charlton skulle bli en målfattig affære. Tipset på under 2,5 mål gikk inn, og 1-0-målet til Charlton kom først på overtid. Bournemouth var i god form før det tapet, og stod med 3-1-0 på de siste fire kampene.

Laget hadde heller ikke sluppet inn mål på en god stund, og målforskjellen for de siste fire kampene viser 2-1.

Matt Ritchie kan være tilbake etter sykdom. Ifølge Teamtalk kan manager Eddie Howe gjøre noen endringer grunnet det tøffe kampprogrammet.

Barnsley er mer uthvilt enn bortelaget, og skulle vi ha tippet påHUB-oddsen,måtte det bli H til 2,90. Vi mener imidlertid at det virker sikrere å spille på under 2,5 mål. Barnsley scorer svært få mål,mens Bournemouth har vært involvert i svært lite målrike kamper i det siste.

Newcastle - Crystal Palace – begge lag scorer mål 1,75 (ja)/ 1,75 (nei)
Barnsley – Bournemouth over/under 2,5 mål 1,85/1,65
Samlet odds: 2,89
Klikk her for å levere denne dobbelen

Dagens spill (spillstopp kl. 13.15)
Derby – Nottingham Forest H 2,00

Forest har triste 0-3-3 på de siste seks kampene og er i ferd med å falle ut av playoffplassene. Ned til Reading på sjuende skiller det nå bare ett poeng. Før disse seks kampene ble laget også slått ut av FA-cupen av League One-klubben Sheffield United.

Store skadeproblemer må ta mye av skylden for de svake resultatene. På fraværslista finner vi spillere som kaptein Chris Cohen, Henri Lansbury, Jack Hobbs, Kelvin Wilson og David Vaughan . Til dagens lokalderby må laget også klare seg uten playmaker og toppscorer Andy Reid, som pådro seg en ny skade i 0-0-kampen mot Doncaster sist.

Derby har heller ikke vært i toppslag etter den flotte perioden før jul, men ligger fortsatt på tredjeplass med 63 poeng – seks poeng mer enn dagens motstander.

Will Hughes, som nylig ble kåret til årets unge spiller i Championship ser ut til å rekke kampen, men midtbanekollega John Eustace er ute med karantene.

Derby – Nottingham Forest 2,00 - 3,10 - 3,20
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens langskudd
Doncaster – Sheffield Wendesday H 2,75

Vi anbefalte Wednesday-seier mot QPR tirsdag, og fikk helt rett. Forutsetningene er imidlertid ikke de samme i dag. For mens QPR hadde store fraværsproblemer og var ute av form, er Doncaster full av selvtillit etter to hjemmeseiere på rad og uavgjort mot sterke Forest forrige helg.

Wednesday hjemme og borte er også to forskjellige ting, og Doncaster tar de aller fleste poengene hjemme på Keepmoat (28 av 37).

Doncaster er i ferd med å krabbe vekk fra bunnstriden og har nå fem poeng ned til Millwall på nedrykk. En seier her vil gi laget meget gode sjanser til å beholde plassen. Mark Duffy har slitt med sykdom denne uken, men ser ut til å bli klar. Bongani Khumalo og Gabriel Tama ser ute med skader.

For bortelaget kan Chris Kirkland være tilbake fra skade, og det ser ut til at innleide Sam Hutchinson (Chelsea) blir klar.

Wednesday ligger komfortabelt plassert midt på tabellen, så det er helt klart mest motivasjon hos hjemmelaget.

Vi mener hjemmesterke Doncaster bør være favoritter mot et Wednesday som bare har vunnet tre kamper på fremmed gress denne sesongen og nylig tapte 0-2 for bunnlaget Yeovil borte.

Doncaster – Sheffield Wendesday 2,75 – 3,05 – 2,25
Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus