Sportspills øvrige mandagsmeny:
V65 Leangen: Storfavoritten innfrir i strålende V65-omgang
V5 Bjerke:
Flere meget spennende objeker er funnet
V4 Färjestad:
Vi jakter flying start på uken
Overgangsvinduet:
Sjekk siste nytt

Mandagens langoddsmeny skriker etter at VM skal komme i gang. Det er en ny dag med flere privatlandskamper, og igjen er det dette som er hovedoppslaget på oddsen. Italia - Nederland er en fin kamp vi kan se frem i mot. Det spilles en kamp i Superettan Sverige. Her hjemme i Norge er det en kamp i Toppserien for kvinner, mens det spilles kamper i tredje divisjon.

Italia - Nederland U 3,10 (Spillestopp 20:40)
Hjemmelaget gikk på tap mot Frankrike fredag. 1-3 ble stillingen, i en kamp som var preget av at det kun var vennskapskamp. Mye frem og tilbake, men Frankrike var laget med klart mest sjanser. Mancini, som trener Italia nå, skal ikke ta med landet sitt til årets mesterskap i Russland. I VM-kvalifiseringen ble de nummer to bak Spania, men tapte utrolig nok playoffen mot våre naboer Sverige. Tre seier på de siste ti er ikke noe oppsiktsvekkende statstikk for italienerne. De har dog, forut fredagskampen mot Frankrike, sluppet inn lite mål. Dette er noe som kjennetegner Italia. Det er spennende å se hva Roberto Mancini får til med blåtrøyene, og det forventes at mannen som tidligere trente City skal få laget til et nytt mesterskap. Mancini har sagt at Balotelli ikke starter, mens Andrea Belotti kommer inn i elleveren. Det samme gjør trolig Bonaventura. Vi får nok neppe se noen Florrenzi fra start her.

Nederland skal heller ikke til VM. For det nederlandske folket var den tung å svelge. Nå har Ronald Koeman tatt over laget, og det synes vi er veldig spennende. Sistnevnte har hatt tre kamper ved roret, og det har endt med 1-1-1. Tapet kom mot England, mens det var meget sterkt å slå Portugal 0-3. Nederland spilte sist torsdag, og det endte med 1-1 mot Slovakia. Koemans menn kom under, men slo tilbake og burde faktisk vunnet kampen slik den ble. Det skal dog sies at Nederland spilte en elendig førsteomgang. Det var sterkt å slå Sverige 2-0 i den siste kvalikkampen. Merk at tangotrøyene faktisk tok hjem de tre siste kampene i VM-kvalliken. Ronald Koeman har sagt at både Cillesen og Martin de Roon starter dagens kamp. Van Dijk og Wijnladum fra Liverpool er trolig også i elleveren, selv om dette ikke er bekreftet.

Konklusjon: Dette er som nevnt to lag som ikke skal til VM. Vi kan nok forvente oss en kamp preget av dårlig balltempo, og ingen voldsom vinnervilje. Med litt klaff her, kan det fint bli uavjort mellom disse lagene. Vi finner 3,10 spillbart.