Russland-spissen Fyodor Smolov jubler etter sin 1-2 redusering i privatlandskampen mot Frankrike i St. Petersburg 27.mars. Frankrike vant kampen 3-1.
Russland-spissen Fyodor Smolov jubler etter sin 1-2 redusering i privatlandskampen mot Frankrike i St. Petersburg 27.mars. Frankrike vant kampen 3-1. Foto: Kirill Kudryavtsev (AFP)

Ingen walkover for Russland i åpningskampen

Vertsnasjonen Russland er skyhøye favoritter i torsdagens åpningskamp mot Saudi Arabia.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips HUB: Ingen walkover for Russland i åpningskampen
Oddsdobbel: Lite tyder på at Russland-Saudi Arabia blir målrikt
Oddssingel NM-cup:
TIL får trøbbel uten Åsen
VM-quiz:
Hvor mye kan du om Saudi Arabia?
VM i fotball:
Slik ender VM
Overgangsvinduet:
Sjekk siste nytt
VM i fotball: Slik ender VM
V64 Jägersro galopp: Gedigen jackpotomgang med 2 mill ekstra
V65 Klosterskogen:
Kolle innfrir med storfavoritten
V4 Romme:
Hete objekter til lunsj
V5 Sørlandet:
Lerum jakter ny suksess i sør
V75 lørdag:
Drømmelørdag med doble V75-omganger

I dag starter fotball-VM og vi kan glede oss en til hel måned med fotballfest i Russland. Totalt skal det spilles 64 kamper før vinneren kåres i finalen søndag 15. juli. Det er 32 lag og åtte grupper som skal kjempe om tittelen og de fleste eksperter holder Brasil og Tyskland som de største favorittene. Her hjemme er det også litt action i dag, da de to siste kampene i 4. runde av cupen spilles.

Russland - Saudi Arabia U 4,00 (spillestopp kl 16.55)


Åpningskampen i fotball-VM og denne spilles som kjent torsdag på Luzjniki stadion i Moskva. Dette er gruppe A og gruppen består ellers av Uruguay og Egypt. Gruppen er definitivt ikke blant de tøffeste og Uruguay må sees som klar favoritt

Se VM i fotball på TV 2

Vertsnasjonen Russland er som kjent direktekvalifisert og har gjennomført en rekke privatlandskamper, dog uten å imponere i noen av dem. Mer eller mindre hele troppen holder til i hjemlig liga, det har naturligvis også sammenheng med de høye lønningene i russisk fotball. Det er ikke veldig mange profiler på laget og forrige tirsdags generalprøve mot Tyrkia endte 1-1.

Klikk her for å levere dette spillet

Saudi Arabia er på forhånd regnet som det svakeste laget i gruppe A. Har spilt tre treningskamper den siste måneden og tapt samtlige, de to siste med 0-3 mot Peru og 1-2 mot Tyskland. De aller fleste spillerne i troppen holder til i hjemlig liga.

Russland skal naturligvis stå som favoritter i kraft av hjemmebane, men å spille Russland til meningsløse 1,35 i denne åpningskampen er helt utelukket. Da er uavgjortoddsen betydelig mer fristende og U til 4,00 i odds, blir vårt utvalgte HUB-spill i VM-premieren.

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør