*Nettavisen* Sportspill.

Ingen Wednesday i dag

Foto: Christopher Lee (Getty Images Sport)

Første nyttårsdag lanserte vi spill på Sheffield Wednesday, men i dag spiller vi mot laget og lanserer Rochdale til herlig odds.

25.01.14 10:11

Sportspills meny lørdag
Oddstips 1: Endelig for Nürnberg?

Tippetips: City tar alt

V75 Bjerke: Jokerpotten er i spill
V5 Bjerke: Hamre har V5-bankeren
V65 Charlottenlund: Carsten byr på en norgeskjenning

Lørdagens langoddsprogram består av engelsk FA-cup der det kryr av interessante oppgjør. Bundesligaen i Tyskland sparkes i gang igjen etter vinterpausen og i alle andre viktige europeiske land ruller seriefotballen for fullt. All den tid det nå er under to uker til Sotsji-OL starter er det også rimelig lite med vintersportdueller.

Dagens langskudd
Southend - Hull H 3,95

Engelk FA-cup der League Two-laget Southend skal opp mot Premier League-laget Hull. Det spesielle med denne kampen er at Southend ledes av Phil Brown, mannen som stod bak Hulls "oppreising" for noen år siden. Southend står med sterke 5-4-1 på sine ti siste seriekamper og innehar femteplassen i League Two i øyeblikket. Hull på sin side leverer klart godkjent i Premier League, men dette er som kjent cup. 3,95 på at Southend tar denne frister og kan absolutt forsvares som et langskudd.

Blackpool - Doncaster B 3,50
Etter grufulle 1-1-8 på de ti siste seriekampene var det over og ut for Paul Ince som manager i Blackpool, som til de grader overpresterte i starten av sesongen. Og til tross for at laget kun har sanket sammen 4 poeng på sine ti siste seriekamper, er det åtte poeng ned til nedrykksstreken. Og på den plassen (tredje sist) ligger dagens motstander Doncaster, som ga Uwe Rösler og hans Wigan en leksjon sist helg om at det ikke er free rides i engelsk fotball og beseiret Wigan 3-0. Oddsens i dagens kamp må være feilsatt og 3,50 på at Doncaster tar alle tre poengene er blant dagens mest interessante langskudd.

Dagens spill
Rochdale - Sheffield Wednesday H 3,15

Rochdale slo til med en flott 2-0-seier over Leeds forrige cuprunde og gjør det også meget bra i League Two om dagen. Ligger på andreplass, bare ett poeng bak ledende Scunthorpe.

Wednesday har hevet seg flere hakk de siste ukene og står med 2-3-0 på de siste fem i serien. Har dermed klatret vekk fra nedrykksplassene og ligger nå to poeng over streken. Hadde en lett oppgave mot Macclesfield forrige cuprunde. Wednesday har fått et oppsving de siste ukene, men er fortsatt i klart behov for poeng i seriespillet. Da er vi ikke sikre på at cupsuksess er det viktigste for laget i øyeblikket.

Til strålende odds må vi lansere Rochdale som et av dagens objekter og 3,15 i odds står seg utmerket som et singelspill og vi setter vår hundrelapp på at så skjer.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 62 Rochdale - Sheffield Wednesday 3,15 3,15 2,00
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag