Gå til sidens hovedinnhold

Inter er i bunnløs fortvilelse

Inter har ikke imponert noen i det siste, og kan i dag skli på et skikkelig bananskall.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Sevilla fortsetter der de slapp
Oddstips 2: Milan jakter tre på rad
Tippekupongen:
Ny dommedag i Tippeligaen

søndagens langoddsprogram finner vi godbiter fra hele kontinentet. Det er en ny skjebnedag i Tippeligaen, storkamper fra Italia og ikke minst Manchester United mot Chelsea.

Lik Sportspills Facebook-side for daglige oppdateringer på sport og spill.

Det ble en middels dag på lørdag. Dobbelen ble sviktet av Derby, men Real Madrid gjorde det godt igjen mot Barcelona og sørget for at de ordinære tipsene gikk i pluss.

Dette tipset er skrevet av en Milan-supporter, som har gjort sitt ytterste for ikke å la det påvirke dømmekraften.

Dagens langskudd
Cesena - Inter, H 5,55

HTML EMBED

Dagens langskudd

Cesena - Inter H
HTML EMBED


Nyopprykkede Cesena har til gode å plukke veldig mye poeng i sesongåpningen, men har vist seg vanskelige å slå, og er foreløpig på trygg grunn. Sist var de svake mot Palermo, men de har også hatt et veldig tøft kampprogram den siste tiden.

Derfor kan det argumenteres for at femtendeplassen «sjøhestene» ligger på nå, lyver litt. For de har spilt mot Juventus, Lazio, Udinese, Parma og Milan i løpet av de åtte første kampene - lag de kanskje ikke forventer å ta poeng mot i det hele tatt. I dag er en ny slik kamp, men de er absolutt ikke så sjanseløse som oddsen vil ha det til.

Cazzola, Tabanelli og Pulzetti er ute, mens Coppola er suspendert.

Ustrukturerte Inter
Spiller for spiller er det slemt å sammenligne Inter med dagens motstander. Walter Mazzari har et meget sterkt mannskap til sin disposisjon, men resultatene i sesongåpningen har gjort lite for å bevise nettopp det.

For de fire siste kampene sine står de uten seier. Tap mot Cagliari (1-4) og Fiorentina (3-0) ble fulgt opp av uavgjort mot Napoli forrige helg. I den kampen havnet de under to ganger på rad, og utlignet helt i sluttminuttene.

Mot St-Etienne på torsdag virket de uinspirerte og flere Inter-supportere har nå gitt uttrykk for at Inter bør tape kamper slik at trener Mazzari får sparken. Han virker ikke å ha tillit i det hele tatt, og spillergruppen opptrer på ingen måte slik han ønsker. I tillegg har de enda ikke vunnet på bortebane.

D'Ambrosio, Campagnaro, Jonathan og toppscorer Osvaldo er alle ute.

Dette er et typisk bananskall for et storlag i motgang, og Cesena har absolutt vist at de ikke skal tas for lett på. 5,55 er en helt fenomenal odds på hjemmeseier mot et Inter som virkelig sliter med å finne seg selv.