*Nettavisen* Sportspill.

Inter jakter serieledelse

Den kroatiske landslagsspilleren Ivan Perisic er en viktig brikke for Inter. Foto: Str (Afp)

Inter gjorde en meget sterk bortematch mot Napoli mandag. Vinner Inter hjemme mot Genoa i kveld, overtar laget serieledelsen i Serie A.

05.12.15 07:55

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: Kladdeføre i Roma
Oddstips 2: Nå kommer bortetapet for Leicester
Oddstips 4: Deeney er het i Premier League
Odds skiskyting: Brødrene Bø er revansjesugne
Tippetips: United begeistrer ingen
TV-kampene/streaming:
Her er helgens oversikt
Premier League: Skaderapport

V75 Leangen lørdag: Seiersmaskin bankerspilles
V5 Leangen lørdag: Amanda må helst ikke vinne

Lørdagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og i tillegg til en drøss med interessante fotballkamper, er det også rikelig med vintersport på programmet. I tillegg starter håndball-VM for kvinner der Norge spiller mot Russland lørdag kveld.

Det ble en ny flott dag for Nettavisen/Sportspills oddstips fredag. Ipswich sviktet riktignok hjemme, men dobbelen med seire til Juventus (2-0) ogg seier til Nürnberg (2-1) til flotte 3,6 i odds satt klokkerent og sørget for flott overskudd for tredje dagen på rad. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) på onsdag, etterfulgt av et sprekt singelspill på QPR torsdag borte mot Reading til herlige 3,20 i odds har vært godbitene de foregående dagene.

Inter - Genoa H 1,52
Til tross for en tidlig utvisning, ga Inter hjemmesterke Napoli skikkelig match i mandagens toppoppgjør i Serie A. Og det hadde slett ikke vært noe å si på om Inter hadde fått sin utligning i sluttminuttene. Hjemme på San Siro står Inter med sterke 6-1-1. Laget mistet serieledelsen etter tapet mandag til nettopp Napoli, men tar denne tilbake i kveld, all den tid Napoli først spiller i morgen.

Dagens motstander Genoa har sin klare styrke hjemme i Genova (4-1-2), borte er ingen kamper vunnet hittil (0-3-4). Inter må ha en topp sjanse til tre nye poeng i kveld og 1,52 på hjemmeseier er faktisk helt ok odds.

Toulouse - Lorient H 2,05
Vi kombinerer Inter-seier med en kamp fra Ligue 1. Tradisjonsrike Toulouse har endelig fått opp farten i Ligue 1, og vunnet sine to siste seriekamper. Men etter kun å ha vunnet en kamp tidligere i sesongen, ligger laget fortsatt under streken med sine 15 poeng. Hjemmeseieren over Nice forrige lørdag (2-0), ble etterfulgt av en flott 3-0 seier borte mot Troyes onsdag. Kun tre poeng opp til sikker plass for laget som totalt står med 2-4-1 på hjemmebane.

Motstander Lorient er kjent som et typisk hjemmelag i Ligue 1, men har brukbare 1-4-2 på bortebane hittil og ligger på 9. plass med 22 poeng. Det er fryktelig jevnt i årets Ligue 1, og fra Caen på 2. plas til Lille på 17. plass skiller det kun 12 poeng.

Toulouse jakter sin tredje ligaseier på en uke i kveld, og Lorient bør være overkommelig motstand. 2,05 på hjemmeseier er helt grei odds og kombineres med seier til Inter og gir oss en fin kveldsdobbel til 3,12 i totalodds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.