*Nettavisen* Sportspill.

Ipswich burde vært favoritt

Formsterke Ipswich tar imot Middlesbrough hjemme på Portman Road fredag kveld. Foto: Stephen Pond (Pa Photos)

Ipswich har funnet tilbake til formen laget hadde i sesonginnledningen og har bra vinnersjanse hjemme mot Middlesbrough i kveld.

04.12.15 11:36

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips 2: Må aldri avskrive Juventus
V75 Leangen lørdag: Seiersmaskin bankerspilles
V65 Solvalla:
Kihlström fikser opptur
V65 Biri:
Høitomt har V65-bankeren
V5 Leangen lørdag: Amanda må helst ikke vinne
TV-kampene/streaming:
Her er helgens oversikt

Fredagens langoddsprogram er svært innholdsrikt og består av en rekke ishockeykamper fra diverse europeiske ligaer. I tillegg er det fotballkamper fra 2. bundesliga, fra Championship, fra Serie A, fra Bundesliga, Ligue 1, fra dansk Superliga og belgisk toppserie blant annet.

Det ble en ny flott dag for Nettavisen/Sportspills oddstips onsdag. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) sørget for det, men også Barcelona (vant 6-1) innfridde sitt handicap og Real Betis (odds 1,85) innfridde også. Torsdag fulgte QPR med å innfri som vårt hovedspill borte mot Reading til herlige 3,20 i odds.

Ipswich - Middlesbrough H 2,60
Hjemmelaget åpnet sesongen strålende og stod med ti poeng etter de fire første kampene tidligere i høst. Vi lanserte også laget til flott odds hjemme mot Burnley i den tredje serierunden da laget vant 2-0. Etter den starten kom det dog en klart dårligere periode, og de neste åtte seriekampene ga kun en seier (1-3-4). Ipswich har imidlertid funnet seg "selv igjen" og står med 3-3-0 på de seks siste seriekampene og har avansert til 7. plass på tabellen. Ingen nye skadebekymringer for Ipswich som kun mangler langtidsskadde David McGoldrick, Teddy Bishop og Ryan Fraser.

Middlesbrough kom til kort hjemme mot Everton i midtukens kvartfinale i Ligacupen og tapte 0-2 hjemme. I seriespillet ligger laget på 2. plass, kun to poeng bak serieleder Brighton. Det er i særklasse hjemme Middlesbrough leverer varene (7-1-1), borte er laget klart mer sårbart (4-2-3). Faktisk er tre av de fire siste borte tapt. Boro får tilbake forsvarsspilleren Tomas Kalas som mistet tirsdagens cupkamp. Rhys Williams, Alex Baptiste og Damia Abella er alle skadet. Middlesbrough spiller forøvrig sin tredje kamp på kun sju dager i kveld.

Oddssetterne har satt Middlesbrough til ganske klar favoritt i denne kampen, men form og hjemmestyrke (3-5-) tilsier at Ipswich burde vært favoritt. Vi lanserte spill mot Middlesbrough både borte mot Cardiff 20/10 (2,90 i odds på Cardiff og seier 1-0 til Cardiff) og spill mot Middlesbrough borte mot Hull i forrige bortekamp (2,35 i odds på Hull og seier 3-0 til Hull). da er det ingen grunn til å endre på en suksessoppskrift og 2,60 på at Ipswich vinner denne, må være fredagens mest interessante spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.