*Nettavisen* Sportspill.

Ipswich herjet av sykdom

Flere av Jonathan Parrs lagkamerater har vært slått ut av et virus de siste dagene. Foto: Rex/joe Toth/bpi

Mangler flere spillere til kveldens cupkamp mot Southampton.

14.01.15 14:12

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Oddstips 1:
Endelig seier for Getafe
Oddstips 2:
Nedturen fortsetter for Millwall
Tippetips:
Vi garderer favorittene
Stafett skiskyting:
Marte må gjøre jobben
V76 Bjerke:
Westergaard leverer varene

Onsdagens langoddsprogram består i hovedsak av kamper fra cuper i England, Italia, Spania og Frankrike, men det er også verdenscup i skiskyting (stafett kvinner) på menyen.

HTML EMBED

Dagens dobbel

Ipswich - Southampton B
Lille – Nantes under/over 2,5 mål Under


HTML EMBED


Ipswich – Southampton B 1,75

Ipswich spilte svært defensivt i det første møtet i Southampton og klarte å krige seg til omkamp til tross for et massivt press fra hjemmelaget.

Stod med 11 seriekamper på rad uten tap før det ble 0-1 hjemme mot Derby i helgen. Det var ingen stor forestilling av noen av lagene, men de tre poengene førte Derby forbi Ipswich og opp på andreplass i Championship.

Troppen har vært rammet av sykdom denne uken, og det er ventet at midtbanetrioen Cole Skuse, Teddy Bishop og Jay Tabb må stå over.

For manager Mick McCarthy, som selv har vært slått ut av sykdom nylig,har opprykk høyeste prioritet denne sesongen. Han fortalte på pressekonferansen i forbindelse med kampen at han for tiden bare har 17-18 tilgjengelige spillere, og at han kommer til å gjøre fem-seks endringer på laget.

Southampton hadde en strålende høstsesong, men så ut til å miste grepet i første del av desember. Derfor er det meget imponerende av laget å komme tilbake på vinnersporet i en periode med knalltøff motstand.

Gjenerobret tredjeplassen i Premier League med borteseieren over Manchester United i helgen og står med 4-1-0 på de siste fem seriekampene (med motstandere som Arsenal og Chelsea i tillegg til United).

Toby Alderweireld er ny på skadelisten, mens Jack Cork kan gjøre comeback. Emmanuel Mayuka er opptatt med Afrikamesterskapet.

Southampton var klart best i det første oppgjøret, men klarte bare å trenge igjennom Ipswichs forsvarsmur én gang. Det er tvilsomt om Ipswich spiller like defensivt på hjemmebane, og vi tror Southampton vil få mer rom og muligheter i kveld. Hjemmelagets startoppstillingen kommer også til å være av den alternative sorten.

Vi kombinerer objektet med en kamp fra ligacupen.

Lille – Nantes under 2,5 mål 1,43
Kvartfinale i den franske ligacupen, som er den minst prestisjefulle av de to kampene i landet. Lille spilte 1-1 hjemme mot Bordeaux etter ordinær tid forrige cuprunde, men tok seg videre straffekonk.

Laget har hatt en meget skuffende sesong og ligger på 11. plass i Ligue 1 etter 20 runder. Har imidlertid fått strammet inn forsvarsspillet og kommer fra to 1-0-seiere i ligaen.

Den Liverpool-eide spissen Divock Origi er ikke med i troppen. Vi får heller ikke se Ryan Mendes, Idrissa Gueye og Papé Souaré, som deltar i Afrikamesterskapet, men midtbanespilleren Jonathan Delaplace er tilgjengelig igjen.

Nantes var inne i en tung periode i starten av desember, men stod med fire strake triumfer i serie og cup før det ble en skuffende 0-0-kamp mot Metz søndag. Ligger på sjuendeplass i Ligue 1.

Forsvarerne Papy Djilobodji (landslagsspill) og Kian Hansen (skadet) er eneste fravær i kveld, men det kan bli gjort endringer på laget ettersom kampprogrammet er tett.

Disse to lagene er i særklasse i Ligue 1 når det gjelder å være involvert i målfattige kamper. Lille har 17-17 i målforskjell, mens Nantes står med 19-17.

HTML EMBED
http://cdn.rikstoto.no/expert/availableGames/00723?&productPackage=V4&date=2015-01-14&raceDayKey=L3_NR_2015-01-14


Lille må klare seg uten toppscorer Origi (tre mål og to målgivende), Gueye (to mål og to målgivende) , Mendes (ett mål og to målgivende) og Marcos Lopes (ett mål og ett målgivende) i kveld.

Dette blir trolig et jevnt oppgjør mellom to gjerrige lag, og vi spiller under 2,5 mål til 1,43 i odds.

Samlet odds for dobbelen: 2,50.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag