Roberto Mancini vant sin debutkamp som trener for Italia da Saudi-Arabia ble slått 2-1 i mai. Men siden har det ikke blitt noen seire.
Roberto Mancini vant sin debutkamp som trener for Italia da Saudi-Arabia ble slått 2-1 i mai. Men siden har det ikke blitt noen seire. Foto: Francisco Leong (AFP)

Italia trenger en opptur

Italia kom seg ikke til VM-sluttspill i sommer og har skuffet i Nations League. I kveld venter Ukraina i privatlandskamp hjemme i Genoa.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddssingel: Italia trenger en opptur
Målscorerspill NHL: T.J. Oshie og Capitals pøser inn mål
V76 Bjerke: Hamre fortsetter seiersmarsjen på Bjerke
V4 Bro Park
: Store penger i lunsjgaloppen onsdag
Lykkespill: Elleville potter denne uken

Det er et ganske omfattende langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen, men som kjent er det landslagspause og dermed er det også mye ymse på menyen. Det spilles et par kamper i Norsk Tipping-ligaen og det er en privatlandskamp på menyen. Ellers er det håndball og ishockey. Her hjemme spilles det fire kamper i Eliteserien for menn i håndball og det spilles en kamp i Eliteserien for kvinner. I Sverige er det full runde i Hockeyallsvenskan og her hjemme er det tre kamper i 1. divisjon. Natt til torsdag spilles det tre kamper i NHL.

Italia - Ukraina pause/fulltid dobbel H/H - 2,55 (spillestopp kl 20.45)


Italia misset altså sommerens VM-sluttspill etter å ha røket for Sverige i playoff og innledningen på Nations League har heller ikke vært fremgangsrik for Roberto Mancini og Italia. Italia er i gruppe med Polen og Portugal og står med kun ett poeng. 1-1 hjemme mot Polen 7. september ble etterfulgt av 0-1 tap borte mot Portugal fire dager senere. Førstkommende søndag venter en helt avgjørende bortekamp mot Polen. Landslagstrener Roberto Mancini stiller dog med en sterk ellever i kveld og spillere som Chiellini, Bonucci, Jorginho, Veratti og Insigne er alle ventet å starte kampen.

NB! Onsdag er det 198 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18:00. Lever kupongen her!

Ukraina har full pott og seks poeng etter sine to første kamper i Nations League. Ukraina er i divisjon B og i gruppe med Slovakia og Tsjekkia. Innledet Nations League med en sterk 2-1 seier borte mot Tsjekkia og vant deretter 1-0 hjemme mot Slovakia og har hjemmekamp mot Tsjekkia førstkommende tirsdag. Trener Andrej Shevchenko må unnvære Artem Besedin og Vitaliy Buyalskiy i kveld, men ingen av disse var i startoppstillingen mot verken Tsjekkia eller Slovakia.  West Ham-spilleren Andrey Yarmolenko og Schalke-spilleren Konoplyanka er fortsatt de to store profilene i Ukraina og begge starter kveldens kamp. Ukraina er uten tap på sine sju siste landskamper, men motstanden har ikke vært allverden i noen av disse.

PS: Nettavisen og Amedia viser alle kampene i Eliteserien i håndball for menn og kvinner.
Klikk på denne lenken for å gå til NA+ og se dagens utvalg

Italia er ikke normalt ett lag som briljerer i privatlandskamper, men Mancini trenger en seier nå og sender altså en sterk ellever utpå i kveld. Jeg tror Italia anstrenger seg nok i kveld, men 1,60 på H er laber odds. Jeg hever risikoen litt og setter pengene på pause/fulltid-dobbelen H/H. Oddsen på det objektet er 2,55.

Klikk her for å levere spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør