Kjetil Jansrud-seier i Super-G står i 2,25 ganger pengene hos Norsk Tipping. Den nest største favoritten, Hannes Reichelt, står i 6,00 i odds.
Kjetil Jansrud-seier i Super-G står i 2,25 ganger pengene hos Norsk Tipping. Den nest største favoritten, Hannes Reichelt, står i 6,00 i odds. Foto: Stefano Rellandini (Reuters)

Jansrud er superfavoritt

Jansrud-gull i Super-G i kveld betales med 2,25 ganger pengene hos Norsk Tipping. Det er et spill vi anbefaler.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips
Har slått motstanderen seks ganger på rad
V4 Bollnäs:
Herlig lunsjmeny
V5 Bjerke:
Sjansebanker i åpen V5-omgang
Nytt spill fra Norsk Tipping:
Bli millionær med Nabolaget.

Onsdagens Super-G-renn i VM er utsatt til torsdag grunnet vanskelige værforhold. Oddsen på Kjetil Jansrud som vinner av rennet er den samme i dag som i går, og vi opprettholder dermed onsdagens tips.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

VM Super-G

Jansrud vinner, ja/nei Ja


Med all respekt for Lindsay Vonn og de kvinnelige alpinistene. Det er i dag alpin-VM virkelig starter når gutta skal kjøre super-G, med både Kjetil Jansrud og Aksel-Lund Svindal på startstreken.

Kjetil Jansrud opplevde en helt makeløs suksess når verdenscupsirkuset var i USA før jul og det ble avviklet super G/utfor både i Beaver Creek og Lake Louise. På de fire rennene vant Kjetil tre ganger og ble nummer to en gang. Etter den USA-turen har det vært litt opp og ned for Kjetil helt til han smalt til med seier i utforklassikeren i Kitzbühel.

Kjetil har kjørt strålende på trening i Beaver Creek de siste dagene, og er den store favoritten til å ta hjem VM-tittelen i kveld, med rette. Vinnerspill er selvsagt en risikabel greie i en så marginal idrett som super-G, men i en blanding av litt patrotisme og mest realisme, må det være verd å sette et vinnerspill på Kjetil til 2,25 i odds.

Nytt spill fra Norsk Tipping:  Bli millionær med Nabolaget.