Foto: Tor Erik Schrøder (Scanpix)

Jevne oppgjør i Tippeligaen

Kun Viking peker seg ut som klare favoritter denne runden. Sjekk dagens tips og analyser her.

Kommersielt

Ut fra oddsfordelingen er hjemmelaget favoritt i samtlige av dagens kamper i Tippeligaen. Vi ser kun Viking som klare vinnere, men lar oss ikke lokke av 1,40 på hjemmeseier i Stavanger.

Lyn skal også ha en fin mulighet mot et tafatt Odd, men 1,70 på de rød-hvite blir også litt for lite for spill.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens fotballguide

Hjemmelaget har funnet formen
Etter en meget tung start på sesongen har Hamburg funnet formen og kommet seg på trygg grunn. Det er dog kort vei ned, og de må holde på sin gode trend for å legge nedrykksstriden bak seg for godt. Dagens kamp bør være en ypperlig mulighet for å ta tre nye poeng når svake og formløse Mainz kommer på besøk.

Mainz ligger nest sist på tabellen, og 5 av de 6 siste kampene er tapt. 0-0-3 er fasiten på de tre siste bortekampene, og totalt står de med 2-5-7 på fremmed gress. Hamburg har mange sterke spillere i troppen, og i den formen de er i for tiden bør de ha små problemer med å hamle opp med dagens motstander.

Klar H, og 1,60 brukes.

Godt betalt hjemmeseier
Hønefoss med en bra start, 0-0 mot Bodø/Glimt i premieren og seier etter scoring på tampen borte mot Tromsdalen sist. Har forsterket i vinter, og blir en av outsiderne i opprykkskampen. Gjestene har begynt der de slapp i fjor, med tap borte og seier hjemme, begge av det knepne slaget. 2-1 her i fjor.

Vertene bør vinne dette på hjemmebane, og vi kjøper 1,90.