*Nettavisen* Sportspill.

Jimmie banker til

Jimmie Ericsson har en rekke landskamper for Sverige og er en av nøkkelspillerne i Skellefteå. Photo: Claudio Bresciani / TT / Code 10090 Foto: Claudio Bresciani / Tt (NTB Scanpix)

Jimmie Ericsson og Skellefteå har gått på to strake tap i SHL. I kveld tror vi laget er tilbake på vinnersporet hjemme mot Karlskrona.

08.10.15 10:14

Sportspills meny torsdag:
Oddstips 1: Albania til herlig odds
Oddstips 2: Nord-Irland mot EM-sluttspill
Tippetips: Midtukekupong med EM-kval
V64 Jägersro: Herlig galoppkveld i Malmö
V65 Klosterskogen: Jackpot med nesten 400 000 kr ekstra
V5 Bjerke: Lunsj med Espen
V4 Ørebro: Herlig lunsjomgang i vente

Torsdagens langoddsprogram innleder den neste ukens meget spennende avslutning på EM-kvaliken. Norge skal som kjent i aksjon først lørdag hjemme mot Malta, men Danmark er blant landene som skal i aksjon i kveld i en meget avgjørende bortekamp mot Portugal. Det er i tillegg full runde i seriespillet i ishockey igjen etter at det tidligere i uken var Champions League-runde. Gledelig nok har Norsk Tipping utvidet antall spilleobjekter på hockeykampene og i den svenske eliteserien er det satt en rekke odds på mulige målscorere.

Skellefteå - Karlskrona (Jimmie Ericsson scorer mål - 3,15)
Dette kan være en real godbit denne torsdagen. Favorittippede Skellefteå har tapt sine to siste kamper, først hjemme mot Ørebro (3-4) og deretter 2-6 borte mot et sprudlende Frölunda i Göteborg. Hadde tre seire på de fire første.

Nyopprykkede Karlskrona har det fått det akkurat like tøft som ekspertene forutsa før sesongen og tapt fire av de seks første etter ordinær, tapt en kamp etter forlengelse, og vunnet en kamp (hjemme mot Djurgården tredje sist. Tre bortekamper hittil har gitt tolv baklengsmål (4-5 mot Modo, 2-3 mot Røgle og 2-4 mot Luleå) og ingen av de tre nevnte lagene har heller sprudlet i sesonginnledningen. Bortekamp mot Skellefteå ser enda tøffere ut.

En rekke eksperter hadde Skellefteå som sin forhåndsfavoritt før sesongstart, blant annet fordi forwarden Jimmie Ericsson (42 landskamper for Tre Kronor) kom til sin gamle klubb etter et opphold St Petersburg. Han har allerede levert for Skellefteå og står med sju målpoeng og tre scoringer hittil. To scoringer borte mot Luleå 25. september og en scoring i hjemmetapet mot Ørebro i siste hjemmekamp.

Svært mye tyder på at Skellefteå "tar seg sammen" i kveld og finner tilbake til vinnersporet. Karlskrona har tolv baklengs på sine tre første bortekamper og har ikke imponert defensivt.

Det skal bety gode arbeidsbetingelser for Jimmie Ericsson og hans lagkamerater. 3,15 i odds på at Jimmie Ericsson scorer mål i kveld er flott odds og spilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag