Johannes Thingnes Bø jubler etter VM-gullet lørdag.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 Johannes Thingnes Bø jubler etter VM-gullet lørdag.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Johannes kan bli VM-konge

Johannes Thingnes Bø har et godt forsprang på sine tøffeste konkurranter under søndagens VM-jaktstart og vinnersjansen skal være god.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddssingel: Di Natale må finne tilbake til scoringsformen
Oddsdobbel 1: Midtjylland jakter seriegull
Tippetips: Liverpool marsjerer mot Wembley
V64 Mantorp: Favoritter i trøbbel
V65 Sørlandet:
Hamre presenterer ny kanon
Nabolaget: Vet ikke at han har vunnet 1,3 mill

Søndagens langoddsprogram består av FA-cup fra England og ellers toppfotball fra både Spania, Tyskland, Italia og Frankrike. Ishockeysluttspillet her hjemme ruller videre og i Kontiolahti fortsetter VM i skiskyting med jaktstart. I tillegg er det distanserenn i Lahti for båed menn og kvinner.

Det ble en strålende lørdag for de som fulgte våre oddstips. Dobbelen med seire til Elche og Bastia satt rett inn, til meget respektable 4,40 i odds. Det samme gjorde singelspillene på Nottingham Forest (2,75 i odds) og spillet på at Johannes Thingnes Bø tok medalje på VM-sprinten (1,75 i odds på den og Bø ble som kjent verdensmester).

Vinner Johannes Thingnes Bø gull? Ja. 2,00.
Vi hadde god feeling for at Johannes Thingnes Bø kunne være en medaljekandidat på lørdagens sprint i VM i skiskyting i finske Kontiolahti.

Lillebror Bø har blitt stadig mer stabil på skytingen de siste månedene og viste også under tirsdagens mixedstafett, at han har blitt mer rolig på standplass og samtidig beholdt den strålende farten i sporet. Måtte riktignok tåle en bom på stående lørdag, men det var svært vanskelig skyteforhold og de fleste konkurrentene bommet mer enn ham.

Søndag starter han 12 sekunder foran canadieren Nathan Smith, og 25 sekunder foran storebror Tarjei Bø. Normalt skal ikke disse utgjøre en trussel mot Johannes i gullkampen, og en løper som Martin Fourcade starter hele 49 sekunder bak. 

Fire skytinger er historisk ikke sett ikke et pluss for Johannes Thingnes Bø, men slik han opptrer nå om dagen, er det ingen tvil om at Bø skal være den store favoritten på søndagens jaktstart.

2,00 på at Johannes Thingnes Bø tar sitt andre individuell VM-gull i dag og vil være på god vei mot å bli VM-kongen er helt fin odds og vi spiller.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus