*Nettavisen* Sportspill.

Johansen og Fulham blir satt på plass

INNE I VARMEN: Stefan Johansen har startet de to siste kampene for sitt Fulham. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

The Cottagers flyr høyt etter 5-0-seieren over Huddersfield forrige helg, vi tror de lander mot hjemmesterke Brentford.

04.11.16 12:49

Fotballtipsene satt greit i går og Apoel leverte til 2,15 i odds sammen med Fenerbahce til 3,10 i odds. Langskuddene ble imidlertid sleivskudd tross gode starter og Nice skuffet oss i en dobbel, totalt fem tips ble altså anbefalt.

Vi har gått litt på vannet i hockeysammenheng den siste tiden og i natt kom nedturen. Begge doblene gikk dessverre ut.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips 1:
Brutalt kampprogram for et BMG som sliter

TV-oversikt: Slik ser du helgens fotballkamper

V65 Jarlsberg: Jackpot med Kaksen
V65 Kalmar: Mestertakter mot jackpotkronene

Fredagens langoddsprogram byr på noen smakebiter fra helgens toppfotball. Rune Jarstein skal i aksjon for Hertha Berlin, Marseille skal ut på tokt og i Championship spilles Brentford - Fulham - blant mye annet.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Brentford + Malaga, samlet odds 3,63.

Begge disse kan singelspilles om du ønsker det.

Brentford - Fulham, H 2,20
Brentford sviktet grovt i forrige hjemmekamp og tapte 2-4 for da formsvake Barnsley. Det var unntaket som bekreftet regelen - så langt har de 4-2-1 på hjemmebane i ligaen og plukker klart fest poeng her.

Forrige fredag slo de tilbake på imponerende vis og beseiret QPR borte med sifrene 2-0. Det var deres første seier på fire kamper og nå kan de igjen se oppover på tabellen.

De fikk en trist beskjed med midtbanespilleren Lewis Macleods skade, han mister resten av sesongen. Han har vært en meget viktig brikke for vertene denne sesongen og har spilt 13 av 15 kamper. Ellers er Alan McCormack suspendert, Callum Elder og Alan Judge ute. Sistnevnte ble toppscorer i fjor, men har ikke spilt så langt denne sesongen.

Ustabile Fulham stod for en mesterlig prestasjon da de nedsablet topplaget Huddersfield 5-0 sist helg, et Huddersfield som riktig nok har slitt på bortebane de siste ukene.

Stefan Johansen har for øvrig kommet inn i varmen etter den brutale starten og har spilt fra start begge de siste kampene. Bortelaget har imponert på reisefot så langt denne sesongen og står med formidable 3-3-1 borte. Det er atypisk for et Fulham som normalt sliter når de ikke spiller på Craven Cottage.

Gjestene har ingen fravær.

Brentford fikk en god seier sist og må revansjere det pinlige hjemmetapet for to uker siden. Vi tror ikke Fulham klarer å fortsette der de slapp og H spilles til 2,20 i odds.

Malaga - Sporting Gijon, H 1,65
Juande Ramos' Malaga har vært trege startere denne sesongen, men plukket jevnt med poeng og har vunnet de tre siste hjemmekampene. Malaga spiller sin beste fotball hjemme - de har 3-1-1 så langt denne sesongen og de siste tre er altså vunnet.

Vertene har slitt med fravær en lang periode og mange har fortsatt ikke kommed tilbake. Kuzmanovic, Charles, Weligton, Diego Llorente og Recio mister alle kampen, de har alle spilt en rolle så langt. Llorente og Charles blir spesielt savnet.

Sporting Gijón er ikke i en god formperiode, selv om de tok poeng fra topplaget Sevilla forrige runde. De er uten seier på de siste seks - fire av disse er tapt - og på bortebane er de sedvanlig svake. 0-2-3 er tallene og poengene borte har de tatt mot bunnkollegene Alavés og Granada.

Jean Sylvain Babin og Xavi Torres ventes ikke å rekke kampen. Begge har spilt en viss rolle denne sesongen. Den viktige angriperen Burgui er også bekreftet ute.

Malaga er bra hjemme og Sporting er dårlige borte. Da blir det H til 1,65, da, og totaloddsen 3,63 på denne dobbelen.

Klikk her for å levere denne!

Vi beklager: Vi skrev at Malaga kommer fra en øy, en misoppfatning denne skribenten har hatt en stund. Vi får håpe det står bedre til med tippeferdighetene enn geografikunnskapene ...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag