*Nettavisen* Sportspill.

Jubel for Zucca, nederlag for Martinsen

VIKTIG: Mats Zuccarello (i front) i aksjon mot Vancouver Canucks. Foto: Anne-marie Sorvin (Reuters)

Det spår Nettavisens hockeyekspert Anders Bakkerud Larsen.

15.12.15 14:27

Sportspills øvrige tirsdagsprogram:
Oddstips 1: Cardiff roter seg ikke bort igjen
Oddstips 2
: Nordtveit slår tilbake
Oddstips 3: Nedenom og hjem med Birmingham

TV-kampene: Slik ser du ukens oppgjør

V5 Drammen: Urutinert banker
V4 Axevalla: Åpen lunsj i vente

Det er en rekke spennende cupkamper fra hele Europa på dagens langoddsprogram. I tillegg spilles full runde i NHL.

Dagens hockeytrippel, innleveringsfrist klokken 00.55.
New York Rangers + Winnipeg Jets + Chicago Blackhawks, samlet odds 5,05.

New York Rangers - Edmonton Oilers, H 1,70
Vi meldte at Rangers ville tape bortekampen mot dagens motstander, noe de gjorde til 2,65 i odds. Nå har Rangers fått et par hviledager mer enn dagens motstander og det hjelper nok godt: De har nemlig hele fem tap de siste seks kampene de har spilt.

Hjemmelaget har 12-5 på hjemmeis denne sesongen, 12-1-4 etter ordinær tid. Kevin Klein, Dan Girardi og Derek Stepan er skadet, men nærmer seg en retur.

Edmonton Oilers er på sin side inne i en vanvittig formperiode, med seks strake seire. Natt til tirsdag var de imidlertid avhengige av overtid for å slå Boston Bruins, og de har altså to kamper på to døgn. Man venter veldig på at trettheten skal komme.

Tross borteseieren sist, er Edmonton blant NHLs svakeste på reisefot. 5-11 har de totalt, eller 1-5-10 etter ordinær tid. Oscar Klefbom, Benout Pouliot, Nail Yakupov, Connor McDavid og Rob Klinkhammer er skadet.

Hjemme i Madison Square Garden pleier Rangers å gjøre det skarpt, vi tror de vinner til 1,70 i odds.

Winnipeg Jets - St Louis Blues, H inkludert overtid/straffer, 1,80 i odds
Siden dette er den mest risikable kampen i trippelen, velger vi å redusere risikoen ved å inkludere overtid og straffer. Den kan også spilles alene til 2,35 i odds, noe som absolutt ikke frarådes.

Uansett. Hjemmelaget har tre seire de siste fem matchene, den ene etter overtid mot Washington. Hjemmestatistikken lyder 8-5, eller 7-2-4 etter ordinær tid. Ondrej Pavelec og Grant Clitsome er skadet.

Gjestene har hatt fem hjemmeoppgjør på rad, og bare levert så som så. De har vært favoritt i sine fire siste kamper og vunnet bare to, og har hele fem tap de siste syv. Ikke glitrende form, og borte pleier de å være svake.

Denne sesongen har de imidlertid godkjente 8-6 på reisefot, 7-3-4 etter fulltid. Steve Ott, Jaden Schwartz og Patrik Berglund.

Vi backer hjemmelaget til 1,80 i odds, og får da med overtid og straffer.

Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche, H 1,65
De siste fire hjemmekampene til Chicago er alle vunnet, og det med solid margin - minst to mål. Målforskjellen disse fire hjemmekampene er solide 13-2, og viser hvilken hjemmeform Chicago-laget er.

Blackhawks er NHLs beste hjemmelag og står med 12-4 på hjemmeis, eller 10-3-3 etter full tid. Helt skadefri tropp.

Colorado kommer fra to svært sterke borteseiere over henholdsvis St Louis og Nashville, der de var enorm underdog i begge. De har imidlertid spilt svært jevnt i kampene, og hatt noen marginer med seg. Andreas Martinsens menn fortjener all skryt, men i dag blir de nok et nummer for små.

Bortestatistikken til Colorado har kraftig forbedret seg i det siste, og poengmessig er de NHLs femte beste bortelag, men har en del flere kamper på reisefot enn de fleste. Uansett er statistikken på 10-9, og ingen kamper har gått til forlengning. Brad Stuart, Ben Street og Jesse Winchester.

H til 1,65 spilles, som gir en dobbel til over fem ganger pengene!

Klikk her for å levere denne trippelen!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag