STJERNE: Mats Zuccarello er i skikkelig form for tiden, og det samme er New York Rangers.
STJERNE: Mats Zuccarello er i skikkelig form for tiden, og det samme er New York Rangers. Foto: Vincent Carchietta (Reuters)

Jubel for Zucca og fortvilelse for Martinsen

Mens Mats Zuccarello og New York Rangers dundrer videre, ser det mørkere ut for vår norske NHL-debutant Andreas Martinsen.

Kommersielt

Helgen brakte med seg noen svært gode objekter for Nettavisens oddstips, med 115 % tilbakebetaling på fredag, lørdag og søndag samlet. Kurt Leirvåg avsluttet langhelgen med å spikre inn Fortuna Düsseldorf-tap til 1,95 i odds i går. 

Sportspills øvrige tirsdagsprogram:
Oddstips 1: 
Storhamar er magiske i Champions League
Oddslangskudd: Knuser Wembley-drømmen til Sheffield United

TV-kampene: Slik ser du Norges skjebnekamper på TV

V5A Forus: Lunsjsnadder i Stavanger
V4 Örebro: Örebro med lekker lunsjomgang

Det er en rekke spennende kamper fra ligacup og lavere divisjoner i England på langoddsprogrammet denne tirsdagen, i tillegg til kontinental hockey og NHL.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 23.00.
New York Rangers + Philadelphia Flyers, samlet odds 3,22.

New York Rangers - Carolina Hurricanes, H 1,65
Fem triumfer på rad smaker naturligvis godt for New York Rangers og Mats Zuccarello, som slet noe i sesonginnledningen. De to siste matchene gikk på borteis, men ble vunnet overbevisende.

Nå er det tilbake i Madison Square Garden, der de har en god form denne sesongen. Seks seire på åtte hjemmekamper har det blitt i ordinær tid, med ett tap og ett etter ekstratid.

Vår egen Mats Zuccarello får som oftest overskriftene her hjemme, men nå har det gått tre kamper siden han sist scoret. Formen er likevel upåklagelig og fem seire på rad gir god selvtillit inn mot et oppgjør de vanligvis skal vinne.

Gjestene har nemlig plasseert seg nest sist i Metropolitan-divisjonen, ti poeng bak Rangers med 14 kamper spilt. Borte har de riktignok tatt to seire og to på overtid, men fire tap i ordinær tid er ikke spesielt solid. Solid er heller ikke formen, selv om de vant over Ottawa på overtiden mot Ottawa sist. De har også spilte de fire siste kampene på hjemmeis, der de riktig nok har ganske svak statistikk.

Uansett er dette et oppgjør favorittene New York Rangers bør vinne ganske greit og 1,65 er godkjent betalt for Zucca og co.

Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche, H 1,95
Den store snakkisen for norsk del er naturligvis den potensielle debuten til vår egen Andreas Martinsen, som ble tatt opp til NHL-laget og kjørt inn i fjerderekka på trening denne uken. Alt tyder på at han får noen minutter i natt - a dream come true, som de sier der borte.

Det er imidlertid en vanskelig oppgave Colorado Avalanche står overfor. Selv om formkurven til hjemmelaget er helt elendig - seks tap de siste syv - har de spilt de fem siste på borteis. Og i helgen ble det en svært solid 3-0-seier borte mot Winnipeg og det bør gi den nødvendige boosten inn mot dette hjemmeoppgjøret.

Gjestene har vunnet en av sine siste fem kamper, hjemme mot Calgary som stor favoritt. De to siste har de tapte, borte for Arizano og hjemme for New York Rangers, begge forståelige tap.

2-0-4 er statistikken deres på reisefot denne sesongen og de har enda ikke gått til overtid i en bortematch.

Selv om det er fristende å være patriotisk også i dette oppgjøret, tror vi motstanden blir hakket for tøff for Martinsen og co. Det blir spennende å se hvordan nordmannen klarer seg, men vi spiller H til godkjente 1,95 og gjør totaloddsen på 3,22 til veldig interessant!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus