# 10: Paulo Dybala har tatt over nummer ti i Juventus.
# 10: Paulo Dybala har tatt over nummer ti i Juventus. Foto: David Klein (Pa Photos)

Juventus setter skapet på plass

Vil vise at de ikke er svekket etter sommeren.

Kommersielt

Dagens langoddsprogram er fullspekket med deilig fotball fra primært Norge og England. Manchester United skal i gang med sin sesong hjemme mot West Ham, Tottenham møter Newcastle borte og Eliteserien stiller med full runde og knallgode kamper - blant mye annet.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1:
Ingen walkover for United
Oddstips 2: Strømsgodset har funnet formen
Tippekupongen: Brann trenger sårt en seier

Lørdag gikk skikkelig skeis, med bom på alle tre tips.

Dagens dobbel 2, innleveringsfrist klokken 17.55.
Juventus + Sandnes Ulf, samlet odds 2,79.

Begge disse kan singelspilles om du så ønsker.

Juventus - Lazio, H 1,78
Italiensk supercupfinale, spilles på Stadio Olimpico i Roma mellom regjerende seriemester Juventus og tapende cupfinalist Lazio.

Juventus er som kjent det beste laget i Italia, men mange mener de er svekket uten stopperbautaen Leonardo Bonucci - noe som er sant. Men de har ekstremt bra dekning her og erstatterne holder likevel toppnivå i Serie A. Offensivt er de forsterket med vingene Douglas Costa og Federico Bernardeschi, som begge er solide forsterkninger.

Juve har for øvrig svært godt grep om Lazio, med seier i de siste fem innbyrdes-kampene. Pjaca er stadig skadet, Cuadrado er tvilsom.

Om Juventus er svekket uten Bonucci, er Lazio utvilsomt skadelidende av salget av kaptein Lucas Biglia til Milan. Han var lagets beste og viktigste spiller de seneste årene og Lucas Leiva fra Liverpool er nok ikke en fullgod erstatter.

Lazio imponerte stort forrige sesong og fikk mye fortjent skryt, men klarer neppe å presterer like godt denne sesongen - rivalene deres har forsterket, Lazio har tapt seg.

Den viktige vingen Felipe Anderson står i fare for å miste kampen med skade.

Juventus vil vise at de er i form inn mot ny sesong og har et svært godt grep om Lazio. Vi spiller H til 1,78.

Sandnes Ulf - Åsane, H 1,57
Hjemmelaget har hatt et tøft kampprogram etter sommerferien, men tatt fem poeng i kamper mot Mjøndalen (1-0), Start (1-1) og Ull/Kisa (3-3). De har fått en liten luke opp til Ranheim på andreplass, men ikke større enn tre poeng.

Rogalendingene er klart best på eget gress og står med meget pene 5-3-1 på hjemmebane så langt denne sesongen.

Åsane startet etter sommerferien på perfekt vis, med to seirer på rappen, før de røk hjemme for andreplasserte Ranheim sist helg. Uansett har de fått en luke på fine åtte poeng ned til kvalifiseringsplass og opp til playoff er det nå kun tre poeng.

Gjestene har lagt om til kunstgress før sesongen, så dagens naturgress blir mer uvant enn før. 2-2-5 er tallene på reisefot så langt denne sesongen.

Her backer vi vertene til 1,57 og får totaloddsen 2,79 på vår dobbel.

Klikk her for å levere!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør