Paulo Dybala og Gonzalo Higuain har begge levert solid for Juventus den siste tiden.
Paulo Dybala og Gonzalo Higuain har begge levert solid for Juventus den siste tiden. Foto: Massimo Pinca (Reuters)

Juventus sier takk for følget

Juventus får fire poengs luke ned til Napoli med seier i hengekampen hjemme mot Atalanta i kveld.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Herlig midtukekupong i vente
Oddstips 1 CL: Barcelona med stø kurs mot kvartfinale
Oddstips 2 CL: Bayern München kan ta det med ro
Oddstips Serie A: Juventus sier takk for følget
V76 Bjerke: To bankere i herlig jackpotomgang
V4 Färjestad: V4-lunsj med Goop i hovedrollen
V75 Momarken: Enorme summer i spill på lørdag
Nettavisens tabelltips: Slik ender Eliteserien - ifølge oss

Onsdagens langoddsrprogram domineres naturlig nok av de to gjenstående åttedelsfinalene i Champions League. Men det spilles også seriekamp i Serie A, der Juventus er i aksjon hjemme mot Atalanta. I League One er det kamp mellom Bradford og Wigan. I Sverige er det viktige hockeykamper på menyen i de ulike kvalseriene. Raw Air pågår for fullt og i ettermiddag er kvalifisering i Granåsen. Ellers er det rikelig med seriehåndball her hjemme både for kvinner og menn.

Juventus - Atalanta pause/fulltid dobbel H/H - 2,00 - (spillestopp kl 17.55)


Serie A og som ventet har Juventus festet grepet som seriegullet, ettersom Napoli kun har tatt ett poeng på sine to siste kamper. Selv med denne kampen tilgode, leder nå Juventus serien med ett poeng ned til Napoli og seier i kveld vil altså øke dette forspranget til fire poeng. Juventus som også tok seg til kvartfinale av Champions League etter forrige onsdags bragd i London. 11-1-1 er de råsterke tallene hjemme på Allianz stadium i Torino. Juan Cuadrado og Federico Bernardeschi skadet, men ellers er det skadefritt.

Atalanta hadde en litt laber åpning på sesongen, men har kommet seg betydelig etterhvert og står uten tap på sine fem siste seriekamper (3-2-0). Ligger på 8. plass med totalt 41 poeng og har seks poeng opp til Milan på den viktige 6. plassen med en kamp tilgode. 5-4-4 er anstendige bortetall. Mattia Caldara er eneste spiller på skadelisten.

Juventus får fire poengs luke ned til Napoli med seier i kveld og Juventus lar ikke en slik sjanse gå fra seg. Juventus står med seks strake seire i de seks siste tilsvarende og i fem av de kampene har de også ledet til pause. Vi hever risikoen litt og spiller at Juventus både leder til pause og vinner tilslutt til to ganger pengene.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør