*Nettavisen* Sportspill.

Kan aldri avskrive Juventus

MATCHVINNEREN: Juventus' argentinske angriper Paulo Dybala (til høyre) feirer seiersmålet i hjemmemøtet med Milan 21/11. Foto: Marco Bertorello (Afp / NTB scanpix)

Juventus innledet svakt i Serie A, men nå har den gamle dame fått opp farten. Fredag tror vi på tre nye poeng borte mot Lazio.

04.12.15 11:35

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips 1: Ipswich burde vært favoritt
V75 Leangen lørdag: Seiersmaskin bankerspilles
V65 Solvalla:
Kihlström fikser opptur
V65 Biri:
Høitomt har V65-bankeren
V5 Leangen lørdag: Amanda må helst ikke vinne
TV-kampene/streaming:
Her er helgens oversikt

Fredagens langoddsprogram er svært innholdsrikt og består av en rekke ishockeykamper fra diverse europeiske ligaer. I tillegg er det fotballkamper fra 2. bundesliga, fra Championship, fra Serie A, fra Bundesliga, Ligue 1, fra dansk Superliga og belgisk toppserie blant annet.

Det ble en ny flott dag for Nettavisen/Sportspills oddstips onsdag. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) sørget for det, men også Barcelona (vant 6-1) innfridde sitt handicap og Real Betis (odds 1,85) innfridde også. Torsdag fulgte QPR med å innfri som vårt hovedspill borte mot Reading til herlige 3,20 i odds.

Lazio - Juventus B 2,00 (spillestopp 20.40)
Bortesvake Lazio innfridde "våre forventninger" når vi lanserte Empoli som et herlig spill til flott odds i søndagens Serie A-kamp og tapte 0-1. Det var Lazios sjette bortetap denne sesongen av sju mulige. Hjemme på Stadio Olimpico går dog alt så meget bedre og der står Roma-laget med solide 5-1-1 hittil. Men det er verd å merke seg at de to siste hjemmekampene har gitt 1-3 tap mot Milan og svake 1-1 mot bortesvake Palermo. De Vrij, Mauri, Onazi og Lulic er alle skadet.

Juventus ble nesten avskrevet som Scudetto-kandidat etter å ha tatt kun åtte poeng på de sju første seriekampene (2-2-3). Men siden den gang er fem av de neste seks kampene vunnet og all den tid tetlagene har surret vekk mye poeng i denne perioden. Kun sju poeng opp til serieleder Napoli nå, og begge to de siste bortekampene er vunnet.I kveld må Paul Pogba sone karantene, og Pereyra, Hernanes og Caceres er alle skadet, men Juve har som kjent en bred tropp.

Juventus har vunnet tre av de fire siste tilsvarende i Roma og har fått opp dampen for alvor nå. 2,00 på borteseier fredag er klart godkjent og spilles.

Nürnberg - Paderborn H 1,85 (spillestopp kl 18.25)
Vi velger imidlertid å spille Juventus i en dobbel med meget godtgående Nürnberg. Dessverre så er Even Hovland benket for tiden i Nürnberg, han har ikke startet i noen av de fem siste seriekampene. Nürnberg som står med 2-4-0 på de seks siste, og sist helg ble det meget sterke 4-0 seier borte mot St. Pauli (3. plass). Står med 4-4-0 på eget gress og vant også siste hjemmekamp mot Eintracht Braunschweig som ligger på 4. plass.

Paderborn som var en "lynvisitt" i Bundesliga sist sesong, har fortsatt nedturen etter nedrykket og ligger tredje sist før denne runden. Hadde svake 3-4-10 på bortebane i Bundesliga sist sesong og den dårlige trenden på bortebane fortsetter også i 2. bundesliga (2-0-5 hittil). Sist helg rotet laget vekk en 3-1 ledelse hjemme mot 1860 München til tross for at bortelaget ble redusert til ti mann en halvtime før slutt (endte 4-4).

Ingen av lagene har spesielle fravært til kveldens kamp og 1,80 på formsterke og hjemmesterke Nürnberg må bortesvake og formløse Paderborn må være klart godkjent odds.

Seire til Juventus og Nürnberg gir oss en dobbel odds på pene 3,6.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.