*Nettavisen* Sportspill.

Kan bli Norges nye storhopper

Johann Andre Forfang under et treningshopp i Bischofshofen. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Tromsø-gutten Johann Andre Forfang har vist strålende takter i Hoppuka og innfridde vårt oddstips i Innsbruck. Vi setter penger på Johann også i dag.

10.01.15 07:17

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips:
Everton elsker å banke West Ham
Oddstips 2:
Nå kommer Celta-oppturen
Langskudd hoppuka:
Jacobsen er undervurdert
Dagens dobbel:
Må sette sjansene
V4 Eskilstuna:
Samlebonger eneste løsning
V5 Bergen:
Luring til lunsj
Langskudd hoppuka:
Jacobsen er undervurdert
V64 Jägersro:
Talentet fikser jackpotkronene

Det ble en fin ukestart for oddstipsene mandag, med treff på dobbelen handikapseier til Burnley over Tottenham + Cordoba - Granada under 2,5 mål til 2,77 i odds og objektet Wimbledon-seier over Liverpool med 2-0-ledelse fra start til 2,10 i odds.

Vi står overfor et usedvanlig omfangsrikt langoddsprogram til å være en tirsdag. Det spilles tilnærmet full runde i Serie A, i England er det et spennende oppgjør i FA-cupen, i Spania spilles det kamper i Copa del Rey, og i Frankrike er det både cup og Ligue 1 på programmet.

Det er også Tour de Ski og verdenscup i slalåm for herrer tirsdag, og på hockeyfronten er det matcher i både Get-ligaen, SHL og NHL.

HTML EMBED

Dobbel Hoppuka

Forfang - Leyhe H
Prevc - Koudelka H
HTML EMBED


Johann Andre Forfang - Stephan Leyhe H 1,70

Johann Andre Forfang har levert en strålende hoppuke hittil. 28. plass i åpningsrennet i Oberstdorf ble etterfulgt av en flott 19. plass i nyttårshopprennet i Garmisch, og i søndagens renn i Innsbruck endte Johann på 12. plass. Han leverte også en flott innsats i gårsdagens kvalifisering til dagens renn i Bischofshofen og endte på 14. plass etter et hopp på 132 meter.

Merk at innleveringsfrist for dette spillet er kl 15.25.

Norsk Tipping har gledelig nok mange dueller til dagens avslutningsrenn i Bischofshofen og Johann er satt i to dueller. I den ene mot tyskeren Stephan Leyhe. Nevnte Leyhe ble nummer 18 i åpningsrennet i Obertsdorf, og fulgte opp med 16. plass i Garmisch. I Innsbruck endte Leyhe på 15. plass og var det slått med hele 18 poeng av Forfang. I gårsdagens kvalifisering endte Leyhe endte på 24. plass, slått av Johann med drøye seks poeng.

Det er ingen tvil om at dette er fordel Johann Andre Forfang i dag, som hopper med stadig økende selvtillit, og 1,70 er klart godt nok betalt. Vi velger dog å kombinere siden er litt lav til å sette et singelspill.

Peter Prevc - Roman Koudelka H 1,55
Slovenske Peter Prevc har gjort en strålende hoppuke og sesong hittil. Endte på 3. plass både i Oberstdorf og Garmisch, men var som Rune Velta ekstremt uheldig med vindforholdene i 1. omgang i Innsbruck landet kun på 123 meter da. Gjorde imidlertid et flott andrehopp og landet på 133 meter da og hoppet seg opp til 11. plass. Dessverre ødela førstehoppet i Innsbruck slovenerens muligheter i sammendraget. I gårsdagens kvalik endte Prevc på 11. plass etter et hopp på 128,5 meter.

I dag er Prevc blant annet satt opp i duell mot tsjekkiske Koudelka. RomanKoudelka var veldig god før hopperne kom til Hoppuka, men har skuffet litt der. Endte på 7. plass i Obertsdorf, ble nummer 11 i Garmisch. oh nummer ti i Innsbruck etter to jevne hopp. I gårsdagens kvalifisering endte på 22. plass og formkurven peker ikke rett vei for Koudelka.

Dette må være soleklar fordel Prevc og 1,55 i odds på at sloveneren vinner denne duellen er klart spillbart.

Kombinert med duellseier til Forfang får vi dermed en hoppdobbel til fine 2,64 i odds.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag