*Nettavisen* Sportspill.

Kan Bolton overraske igjen?

Foto: SCANPIX

Nettavisen traff blink med H i Bolton-United for en uke siden, i kveld tror vi Liverpool kan få problemer med Gary Megsons mannskap.

02.12.07 13:39

Vi går riktignok ikke for borteseier på Anfield, men finner god grunn til å velge U til nesten fem ganger innsatsen fremfor latterlige 1,20 på storfavoritt Liverpool.

Tottenham møter overkommelig motstand hjemme på White Hart Lane, og seier med god margin bør være innen rekkevidde. Mer om oppgjørene fra Premier League og blant annet storkampen Fiorentina - Inter finner du i Nettavisens oddsmagasin i lenken under.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Bunnsolide på eget gress
Valenciennes har bare 1-2-3 på de seks siste, men alle tapene har kommet borte for sterke lag. Slo dessuten dagens motstander 2-0 borte i cupsammenheng for en måned siden. 5-2-0 totalt på hjemmebane, PSG og Metz har reist herfra med poeng. Rippert eneste fravær.

Rennes stilte toppet da det ble 0-3-tap borte for sterke HSV i Uefa-cupen torsdag. Tapt tre strake i ligaen, 0-1-6 på syv kamper alle turneringer inkludert. Nevnes bør vel da at uavgjortresultatet kom da laget fikk straffe i sluttminuttene hjemme mot Brann. Sliter med tre midtbanespillere på skadelisten.

Valenciennes er normalt til å stole på her, og mot formløse Rennes slår vi til på 2,15.

Seier som gjelder i dag
Torino er uavgjortspesialisten fremfor noen i Serie A. Delt poeng de tre siste, 2-8-3 totalt. Sesongens eneste hjemmetap kom for Juventus på lagenes felles hjemmebane, og var av det heller ufortjente slaget. Grella og Barone soner karantene, Di Micheli tilbake etter skade.

Gjestene har svake 0-2-4 på de seks siste. 1-2-3 borte, seieren kom mot den habile opprykkskollegaen Napoli. Stiller svekket i dag i det Borriello usikker med skade og Paro, Juric og Danilo er alle suspenderte.

Hjemmelaget skal ha en fin sjanse til å bryte trenden mot et formsvakt og redusert Genoa. 1,95 tas med på spillforslaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag