Fernando Torres hylles av lagkameratene etter spissens andre mål mot Real Madrid forrige cuprunde.
Fernando Torres hylles av lagkameratene etter spissens andre mål mot Real Madrid forrige cuprunde. Foto: Andres Kudacki (Ap)

Kan Torres senke Barcelona også?

Atletico Madrids Fernando Torres scoret to mål mot Real Madrid forrige cuprunde.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Oddstips: 
Hvorfor er dette laget favoritt?
Oddstips 2: 
Hele gruppen kan bli trukket
V76 Bjerke:
  Trav-Kurt spilte inn 1,2 mill.

Onsdagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra ligacupen, Copa del Rey, Coppa Italia, Afrikamesterskapet og SHL.

Dagens langskudd

Atletico Madrid - Barcelona H


Vi er kommet til kvartfinalen i Copa del Rey, der det spilles returkamper denne uken. Barcelona hadde god kontroll på Atletico i det første møtet og vant 1-0. Det var lagets andre hjemmeseier over hovedstadslaget i 2015.

Sist lagene møttes på Vicente Calderon, i kvartfinalen i Champions League i april i fjor, vant imidlertid Atletico 1-0 og tok seg videre i turneringen.

Atletico stilte noe redusert i begge oppgjørene mot Real Madrid forrige runde, men imponerte stort og vant 2-0 på hjemmebane og spilte 2-2 borte.

Den hjemvendte sønnen Fernando Torres scoret begge målene i bortemøtet, og trener Diego Simeone må ta stilling til om han skal gi den tidligere storscoreren fornyet tillit i cupen, eller om han skal fortsette med radarparet Mandzukic og Antoine Griezmann.

Forsvareren Diego Godin er ute med karantene, ellers er fraværssituasjonen for hjemmelaget meget god.

Barcelona fikk en enkel oppgave mot Elche forrige cuprunde og vant med 9-0 sammenlagt. Knuste det samme laget 6-0 i helgen og har bøttet inn mål etter sjokktapet for Real Sociedad 4. januar.

Dani Alves, Andres Iniesta, Sergio Busquets og Luis Suarez ble hvilt mot Elche, men spiller trolig fra start i dag. Forsvareren Jeremy Mathieu er fortsatt ikke klar etter skadeavbrekk, men Ivan Rakitic er meldt klar til tross for at det er gått rykter om at han er skadet.

Utgangspunktet for kveldens kamp er at Atletico er nødt til å vinne for å ha mulighet til å gå videre til semifinalen. Atletico har vært et av verdens beste hjemmelag de siste sesongene (9-1-1 så langt i år og 15-4-0 forrige sesong), og vi synes H-oddsen på 3,10 er interessant. Dette spillet blir dagens langskudd.