*Nettavisen* Sportspill.

Kane påfører Chelsea nytt tap

I STORFORM: Harry Kane er igjen tilbake på det nivået han holdt forrige sesong. Foto: Peter Cziborra (Reuters)

Harry Kane og Tottenham er i glitrende form og får tillit mot Chelsea i dag.

29.11.15 09:28

søndagens langoddsprogram er det en rekke spennende hendelser å spille på, som for eksempel fire godbiter fra Premier League, verdenscupen i langrenn og hopp og divers andre spennende fotballkamper.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 2: Hvorfor er Ståle Solbakken favoritt?
Oddstips 3: Lazio er elendige borte
Oddslangskudd: West Ham blekner uten Payet
Tippekupongen: Liverpool vinner denne lett

TV-kampene: Dette er søndagens program
Skaderapport: Disse mister helgens Premier League-runde

V75 Örebro: Ekstra V75-omgang!
V65 Leangen: Enorm jackpotomgang på Leangen

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 12.55.
Tottenham - Chelsea, H 2,30.

Det begynner virkelig å ligne noe for Tottenham, nå. De har hele fem seire de seks siste kampene og uavgjort borte mot Arsenal - i en kamp de i lange perioder var det beste laget.

Forrige ligakamp smadret de West Ham hele 4-1, mens de brukte et relativt sterkt mannskap i Aserbajdsjan da de slo Qarabag 1-0 på torsdagens Europa League-runde. De brukte imidlertid lite krefter og selve reisen var trolig mest slitsom.

I ligasammenheng har ikke Spurs tapt siden åpningskampen mot Manchester United, og det var et ufortjent tap på Old Trafford. De har sluttet å rote bort det spillemessige overtaket i kamper, og har begynt å få sterk uttelling fra sitt overtak.

Dette er på mange måter kampen som definerer om Tottenham er å regne som tittelkandidat eller ikke. Slår de Chelsea vil de for alvor vise at de kan være i toppen, og motviasjonen og selvtilliten har ikke vært like høy som nå på veldig, veldig lenge.

Erik Lamela er tilbake fra suspensjon, men er tvilsom til kamp og Heung-Min Son får trolig en ny start. Dele Alli er suspendert, og blir sårt savnet - engelskmannen har virkelig tatt store steg denne sesongen og har en nøkkelrolle i dette Tottenham-laget. Nabil Bentaleb er på vei tilbake, mens Alex Pritchard og Nacer Chadli definitivt mister kampen.

Chelsea vant stort
Chelsea-fansen fikk endelig se sitt lag herje igjen, da de knuste Maccabi Tel Aviv hele 4-0 i midtukens Champions League-runde. I helgens runde mot Norwich slet de imidlertid lenge med å score mål og 1-0-seieren var langt fra overbevisende for gjestene.

Til tross for to seire på rad er det altfor tidlig å friskmelde Chelsea. Spillet sitter fortsatt ikke og mot gode motstandere vil de bli hardt straffet. Det har vært en liten forbedring siden starten av sesongen, men det er stadig betydelig vei opp til fjorårets nivå.

Gjestene kommer uten skadde Radamel Falcao og Thibaut Courtois, mens stopper og kaptein John Terry og Ramires er tvilsomme til kamp.

Med den formen Tottenham viser for tiden, er det uhyre lett å backe hjemmeseier. De har hevet seg til et knallsterkt nivå og virker mer stabile enn noen gang under Mauricio Pochettino.

Vi spiller H uten å nøle, til 2,30 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.