*Nettavisen* Sportspill.

Katastrofe om Norge slipper inn mål

VIKTIG OPPGAVE: Vegard Forren og Even Hovland skal tette igjen slusene mot Ungarn. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Hverken Ungarn eller Norge dundrer inn mål. Det lukter 1-0 i kveldens kamp.

12.11.15 10:17

Det er ingen tvil om hva som er høydepunktet på langoddsprogrammet: Norge - Ungarn! I tillegg spilles en rekke svenske hockeykamper og VM-kvalifiseringskamper i Sør-Amerika, blant annet godbiten Argentina - Brasil.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1:
Norge vinner mot Ungarn
Oddstips 2:
Brasil slår skadeplagede Argentina
Langskudd 2:
Modo og Skrøder til deilig odds
Tippekupongen:
Tror veldig på Norge-seier

TV-kampene: Slik ser du Norge-kampen på TV

V4 Kalmar: Nye utfordringer i lunsjen
V65 Klosterskogen:
Jackpot med Jessen
V65 Täby Galopp:
Giganten viser vei på Täby
V5A Bjerke:
Torsdag er det dags igjen

PS! Hvis du liker Sportspill på Facebook, vil du hver dag få en påminnelse like før dagens hovedkamp begynner. Sørg for å ikke gå glipp av en ting!

PPS! Det er også mulig å følge Sportspills oddsekspert på Twitter.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.40.
1-0 i Norge - Ungarn, 5,00 i odds.

Dette er et skikkelig langskudd. Men vi tror at Norge vinner denne kampen, uten at det offensive har overbevist oss stort hos Per Mathias Høgmos menn.

Alexander Søderlund starter trolig kampen og har bare scoret ett mål - mot Malta - og det stinker ikke mål av de andre angriperne til Norge, heller. Jo Inge Berget har hatt en massiv formdupp siden forrige runde mot Kroatia og det er ikke å forvente at han leverer på samme nivå denne kampen.

I tillegg kommer Ungarn trolig til å gjøre sitt ytterste for å frustrere nordmennene, med defensivt og lavt spill. Vi tror som sagt at Norge kommer til å bryte gjennom til slutt, men noe målkalas blir det neppe.

Samtidig har ikke Ungarn spesielt mye å stille opp med foran mål. De har riktig nok scoret seks de siste tre - mot Nord-Irland, Færøyene og Hellas - men det er vanskelig å se hvordan de skal bryte gjennom et Norge-lag som bare har to baklengs de siste fem kampene.

I tillegg er hovedfokuset til Ungarn nok på å unngå tap, som betyr å blottlegge seg så lite som mulig.

Norge-seier ligger i kortene, og 1-0 er nok det mest sannsynlige resultatet. Det er ikke lurt å sette hus og gård på 1-0, men til hele fem ganger pengene kan det være en svært god investering denne torsdagskvelden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag