*Nettavisen* Sportspill.

Kladdeføre i Roma

Gervinho og Francesco Totti jubler etter scoring i en Champions League mot CSKA Moskva i fjor høst. Foto: Alberto Pizzoli (Afp)

Roma har ikke imponert i det siste, og lørdag venter en meget vrien bortekamp mot svært hjemmesterke Torino.

05.12.15 07:52

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 2: Nå kommer bortetapet for Leicester
Oddstips 3: Inter jakter serieledelse
Oddstips 4: Deeney er het i Premier League
Tippetips: United begeistrer ingen
Odds skiskyting: Brødrene Bø er revansjesugne
TV-kampene/streaming: Her er helgens oversikt
Premier League: Skaderapport

V75 Leangen lørdag: Seiersmaskin bankerspilles
V5 Leangen lørdag: Amanda må helst ikke vinne

Lørdagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og i tillegg til en drøss med interessante fotballkamper, er det også rikelig med vintersport på programmet. I tillegg starter håndball-VM for kvinner der Norge spiller mot Russland lørdag kveld.

Det ble en ny flott dag for Nettavisen/Sportspills oddstips fredag. Ipswich sviktet riktignok hjemme, men dobbelen med seire til Juventus (2-0) ogg seier til Nürnberg (2-1) til flotte 3,6 i odds satt klokkerent og sørget for flott overskudd for tredje dagen på rad. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) på onsdag, etterfulgt av et sprekt singelspill på QPR torsdag borte mot Reading til herlige 3,20 i odds har vært godbitene de foregående dagene.

Torino - Roma H 2,55
Ettermiddagskamp i Serie A mellom Torino på 7. plass og Roma på 4. plass. Hjemmelaget leverer varene hjemme i Torino og står med kruttsterke 4-2-1 på eget gress hittil. Etter to ettmålstap mot hhv Juventus borte (1-2) og Inter hjemme (0-1), har laget slått tilbake med to strake seire og avansert til 7. plass. Det er få porblemer med mannskapet.

Det er ingen tvil om at Roma-trener Rudi Garcia sitter utrygt om dagen. Franskmannen leverte en strålende debutsesong for Roma i 2013/14 sesongen, men fjorårets sesong var ikke like vellykket og denne sesongen lå alt til rette for en toppsesong. Men Roma har kun en seier på de fire siste og sist helg ble det 0-2 tap hjemme for bortesvake Atalanta. Med tanke på den troppen Garcia disponerer er det selvsagt ikke godt nok. Ligger på 4. plass med 27 poeng. Onsdag venter en helt avgjørende gruppespillkamp hjemme mot Bate Borisov i Champions League, seier der sender Roma videre til sluttspillet. Totti er fremdeles skadet, det samme er spisskollega Salah, mens rutinerte Maicon soner karantene.

De to siste tilsvarende i Torino har endt med poengdeling, men årets utgave er nok sterkere enn de foregående sesongene. Roma er inne i en blindgate, må ha fokus mot onsdagens CL-kamp og det er en ypperlig mulighet for Torino til å ta sin sjuenden hjemmeseier for sesongen. 2,55 for hjemmeseier er en kamp vi må angripe denne lørdagen. Spilles.

Brentford - MK Dons H 1,80
Dean Smith leder Brentford i sin første match som ny manager. Et Brentford-lag som har vært mye plaget av skader denne sesongen, men innehar 12. plasseb med 25 poeng, og kun har tre poeng opp til Birmingham på siste playoffplassen (sjetteplass). Totalt 7-4-7 og hjemme 4-1-4. Sterke 5-2-1 på de åtte siste seriekampene, tapet kom hjemme mot daværende serieleder Hull (0-2).

Nyopprykkede MK Dons ligger på 19. plass med 16 poeng. Som i League 1 er det på hjemmebane MK Dons mest av alt tar sine poeng (3-1-5), bortetallene er ikke bedre enn 1-3-5. Totalt 1-2-3 på de seks siste.

Brentford med tre seire på de fire siste hjemmekampene og må ha en flott vinnersjanse her. 1,80 i hjemmeodds er klart godkjent.

Vi får da en dobbel med seire til Torino og Brentford til meget spenstige 4,59 i totalodds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.