Klar for en perfekt kveld?

Vi tror stortalentet Perfect Crown får sin revansje på Bjerke i kveld, og han blir vår banker for dagen.

Kommersielt

Klikk her for gratis V65-tips.

Klikk her for DD-forslag. (spillestopp kl. 19.36)

Tar årets andre triumf
Asbjørn Mehla setter seg opp bak kapasitetshesten 4 Perfect Crown i den femte avdelingen, og vi tror han sitter bak en vinner. Armbro Plush-sønnen har blitt felt av dårlige baneforhold i to av sine tre første starter i år, men denne gang ligger det an til fine forhold. 5-åringen viste under fjoråret at han kunne matche de beste innen årgangen, og motstanden i dag egner seg ikke til å skremme.

Dobbeltbanker
Et heftig sprintløp avslutter V65-rebusen, og vi finner en storfavoritt i form av 6 Hannibal K. Ride The Wave-sønnen viser solid form om dagen, og piler ventelig til tet igjen. 8-åringen kan være litt variabel, og hvis ikke stridsmoralen er helt på topp for dagen står en nytent unghestsstjerne klar til å overta. Vi snakker da om 5 Cecena Ås som har levert et meget tillitvekkende comeback. Ganymede-sønnen har nå fått to løp i kroppen etter lang pause, og formkurven er bratt stigende. Innsatsen i sin siste start på Bjerke 2. februar var det lite å utsette på, der 6-åringen leverte en svett siste sisterunde til andre på 17.1 over velvoksende 2.680 meter, kun slått av umulige Lill Adolf.

Åpent
De tre innledende avdelingene ser på forhånd litt åpne ut, og bred gardering kan vise seg lønnsomt. Vi er litt inne på at 1 Quatro G.T. og 2 Volunteer As kan holde unna for favorittene i V65-1. Førstnevnte er under utvikling, og prøves trolig skoløs denne gang. Tet fra start til mål er slett ikke et usannsynlig scenario for Supergill-datteren. Sistnevnte er en spennende nykommer, og trener Sigbjørn Kolnes pleier å ha hestene i orden når han først sender de til start.

Ruglete kaldblodshester på farten i den andre avdelingen, og det kan fort komme en smell. 7 Spang Tyr holder hysterisk form, og jager her årets første seier. Klaffer det litt med rygger underveis for Rigel Jo-sønnen runder 5-åringen trolig samtlige til slutt. Kapable 5 Mørtvedt Lomar trekker nok stor fordel av den lange distansen, og bør vurderes tidlig.

Stallfolket skal i ilden i den tredje avdelingen, og der kan det som kjent skje saker og ting. 5 Ravn Troll og 10 Ødelistjerna har møtt klart bedre hester enn dette nå på slutten, og bør blande seg inn i striden helt der fremme.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på 128 og 384 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

På det største forslaget spiller vi et ringsystem som dekker tre løp hvor stammen er på 2.352 rekker. Ved å kreve at minst en av våre tre utganger vinner reduserer vi innleveringsprisen til 1.552 kroner. Systemet er fylt ut på tre kuponger, og kan kjøpes her.

V65-løpene ser du i sin helhet på NRK2 kl. 19.30