Klar V65-banker

Vi var aldri i tvil om V65-bankeren på Bjerke. Glazier's Ensign vinner V65-1. Les våre tips og spill her.

Kommersielt

Her finner du Nettavisens V65-tips.

Her kommer Nettavisens DD-tips.

Glazier's Ensign har så langt kun gjort fire starter, men har bevist at det er en hest utenom det vanlige. 4-åringen er langt bedre enn sitt beskjedne grunnlag, og vi er temmelig sikre på at han vinner den første avdelingen. Han blir dermed dagens soleklare banker.

Flere åpne løp
Vi synes tre av kveldens løp er nokså åpne, og det kan fort komme en overraskelse eller to. V65-2 er et kaldblodsløp som egentlig ikke holder klasse til å være med i et riksspill onsdag.
Fin kvalitet er det dog på V65-4, hvor mange gode hester møtes. Siden et par av forgrunnsfigurene står sjanseartet til spormessig, synes vi det er på sin plass med bred gardering.
To hester skiller seg noe ut i den siste avdelingen i form av formsterke Varenne S og kapable Super Tail. Sistnevnte gjør en meget interessant start etter pause.

3 x 3
I V65-3 og V65-5 satser vi på at det holder med tre hester.
Odin Blesen har tatt to meget sterke seire på Bjerke, men møter et par kapable konkurrenter.
Den femte avdelingen kan bli et meget artig oppgjør. Her gjør Megaman Neo en spennende årsdebut. Han står fint til i førstespor på sprint, men møter formsterke Cromwell og en halsoperert Nine One One L.

ABC-system
I tillegg til to bonger på 108 og 360 kroner, spiller vi et system i kveld. Dette er et ABC-system som spilles i tre løp, mens vi spiller tre hester fast i to løp. Systemet er på 3.024 rekker, men er redusert til 1.593 kroner.
Dette systemet kan du kjøpe her.

Kjøp en bong på Nettavisen og se V65-løpene på NRK2 kl. 19.30.