Det har vært få jubelscener som dette for Hødd-spillerne denne sesonge.
Det har vært få jubelscener som dette for Hødd-spillerne denne sesonge. Foto: Scanpix/Svein Ove Ekornesvåg

Klarer Hødd å reise seg?

Hødd tapte hele 0-4 for Bærum på hjemmebane sist. I kveld tror vi laget fra Ullsteinvik går på en ny smell.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:
  Glipper det for Molde?
Langskudd:
  Ondt blod mellom Dortmund og Bayern
Oddstips 1:
  Stabæk sprinter mot cupfinale
Oddstips 2: 
Klarer Hødd å reise seg?
V65 Bjerke:  Vanvittig jackpot i kveld
V4/V5 Täby:
  Ti strake i Norge - ikke vunnet i Sverige

Onsdagens oddsprogram er av det meget spennede slaget, med kvarfinaler i den hjemlige cupen, 20. runde i 1. divisjon og supercupkampen mellom Borussia Dortmund og Bayern München som noen av høydepunktene.


Dagens oddstips 2

Strømmen - Hødd H

To lag som ligger utsatt til rett over nedrykksstreken.

Strømmen ble knust 4-0 av Tromsø for tre runder siden, men klarte uavgjort mot sterke Sandefjord nest sist. Det var derfor skuffende med 0-1-tap for Kisa i helgen. Ifølge rapportene hadde bortelaget flere gode sjanser til å score, men ballen ville ikke i mål

Midtstopperen Kim Skogsrud, som akkurat er tilbake etter skade, er hentet på lån fra Sandefjord ut sesongen.

Hødd har i likhet med Strømmen bare tatt ett poeng på de siste tre kampene. Tapte hele 0-4 hjemme for Bærum i helgen, og den forrige hjemmekampen endte 1-4 mot Mjøndalen.

Benjamin Mork Kleppe er ute med skade. Viktige Erik Sandal er tilbake i trening etter langtidsskaden, men dette oppgjøret kommer for tidlig. Victor Grodås, Joachim Magnussen og Fredrik Aursnes er tilgjengelige.

Strømmen har reddet plassen i 1. divisjon de siste sesongene takket være brukbar poengfangst på hjemmebane. Så langt i år er det blitt respektable 4-3-2 på Stadion, og vi tror laget fra Skedsmo har gode vinnersjanser mot et Hødd-lag helt ute av slag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus