En perlescoring av Samir Nasri bidro til Romas tidlige sorti i Champions League.
En perlescoring av Samir Nasri bidro til Romas tidlige sorti i Champions League. Foto: Gabriel Bouys (Afp)

Klarer Roma å slå tilbake?

Champions League-nedturen mot Manchester City sitter garantert igjen hos Roma-spillerne.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Dagens dobbel:  
United forsterker Liverpool-nedturen
Tippetips:  
Slik skal vi få 12 rette

Det ble en flott dag for oddstipsene lørdag - med treff på begge spillforslagene (Brentford-seier over Blackburn til 2,10 i odds og dobbelen Bournemouth + Watford til 3,14).

Søndagens langoddsprogram inneholder objekter fra blant annet Premier League, La Liga, Serie A og Bundesligaen. Det er også mye vintersport og ishockey på menyen.

Dagens langskudd

Genoa - Roma H


Dette tipset har spillstopp kl. 14.55 søndag.

Genoa er den største overraskelsen i Serie A denne sesongen. Laget endte ikke bedre enn 14. plass i fjor, men ligger på bronse etter 14 runder. Troner helt øverst på formtballen med 4-2-0 på de siste seks etter 1-0-seieren over Milan forrige runde.

Midtbanespilleren Juraj Kucka soner karantene i dag, ellers er det ingen fravær av betydning.

Det ble en meget trist onsdag for Roma-fansen på Olympiastadion. Seier eller 0-0 mot et sterkt svekket Manchester City hadde holdt til avansement til Champions League-sluttspillet, men laget klarte ikke å sette sjansene og tapte til slutt 0-2.

Dermed må romerne nøye seg med spill i Europa League på nyåret.

Fikk det svært tung hjemme mot Sassuolo i den siste seriekampen, med 0-2 i trynet tidlig og utvisning på Daniele de Rossi kort tid etter hvilen. Klarte imidlertid å redde ett poeng på tampen og ligger fortsatt på andreplass, tre poeng bak Juventus.

Har gjort det klart best på hjemmebane denne sesongen, og på fremmed gress er statistikken beskjedne 3-1-2.

De Rossi soner karantene i dag. Gervinho ser ut til å rekke kampen.

Genoa vant 1-0 på hjemmebane i lagenes forrige møte i mai, og det er fristende å sette pengene på en ny hjemmeseier. Roma-spillerne var i aksjon så sent som onsdag, i en kamp som ikke var bra for lagets psyke og selvtillit. Et tilnærmet fulltallig Genoa har kunnet forberede seg til denne kampen i ro og og mak i en hel uke.

H til 3,30 i odds testes som søndagens langskudd.