*Nettavisen* Sportspill.

Klopp har gjort underverker

Liverpool manager Jurgen Klopp har all grunn til å smile om dagen. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Topplagene i Premier League roter stadig vekk poeng og Liverpool har fått los på toppen. I kveld er det formsvake Newcastle som må "lide".

06.12.15 11:40

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 2: Sampdoria til sprek odds
Oddstips 3: Ole Einar aldri for gammel
Oddstips 4: Toni må berge Verona
Tippetips: FCK og Solbakken kan få luke
Oddstips 5:
Derby har fått opp farten
V64 Färjestad:
Jackpot med 1,2 mill ekstra
V65 Sørlandet:
Frekk banker i sør
V4/V5 Täby:
Herlig galoppsøndag i vente
TV-kampene/streaming:
Her er søndagens oversikt

Søndagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og i tillegg til en drøss med interessante fotballkamper, er det også rikelig med vintersport på programmet.

Troy Deeneys scoring (2,75 i odds) sørget for at det ikke ble helsvart for våre oddstips lørdag. Fredag ble det klaff for dobbelen med seire til Juventus (2-0) ogg seier til Nürnberg (2-1) til flotte 3,6 i odds satt klokkerent og sørget for flott overskudd for tredje dagen på rad. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) på onsdag, etterfulgt av et sprekt singelspill på QPR torsdag borte mot Reading til herlige 3,20 i odds har vært godbitene de foregående dagene.

Newcastle - Liverpool B 1,60
Premier League har vært alt annet enn forutsigbart, men Newcastle har ikke vært veldig uforutsigbare. Magre 10 poeng på de 14 første seriekampene og laget ligger nest sist før denne kampen. Så ut til å være på rett vei etter 0-0 hjemme mot Stoke fjerde sist og 1-0 seier borte mot Bournemouth tredje sist, men det to siste har endt med åtte baklengsmål. Mark Williamson ble hentet tilbake fra låneavtale hos Wolves, men er blitt skadet. Heller ikke Cheick Tiote rekker kampen.

Liverpool måtte ha straffe for å få hull på Swansea hjemme sist helg, og imponerte ikke voldsomt da. Men på bortebane svinger det voldsomt av Liverpool for tiden. De to siste seriekampene borte har gitt hhv 3-1 seier mot Chelsea og 4-1 seier mot Manchester City og onsdag ble Southampton smadret 6-1 i ligacupens kvartfinale. Philippe Coutinho som har mistet Liverpools tre siste kamper er usikker også i dag, og Emre Can må sone karantene. Men Jordan Henderson er som kjent tilbake etter sitt lange skadefravær og Daniel Sturridge (som scoret to mål i cupkampen mot Southampton) kan få sin første ligastart på to måneder.

Det er ikke ofte det er verd å anbefale borteseire i fotball når oddsen er på magre 1,60,men i øyeblikket ser det ut som om Liverpool kan gå på vannet og Liverpool har los på tetlagene i Premier League nå. Spilles.

Athletic Bilbao - Malaga H 1,45
Hjemmelaget har fire seire på de fem siste seriekampene og har løftet seg etter en litt svak sesongstart. Ligger på 8. plass før denne runden, og kan avanserer noen plasser med seier og om andre resultater går rett vei. 4-0-2 på eget gress.

Malage sliter og ligger tredje sist før denne runden, og a poeng med både Las Palmas og Levante. Borte er det helt natta, ingen mål er scoret og kun ett poeng er tatt.

4-4-0 på de åtte siste tilsvarende i Bilbao. Søndag er det svært mye som taler for hjemmeseier. 1,45 er ikke mye, men vi setter en favorittdobbel her og totaloddsen på seire til Liverpool og Athletic Bilbao blir 2,32.


Annonsebilag