Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) celebrates with Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale after scoring during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 23, 2014. AFP PHOTO / GERARD JULIEN
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) celebrates with Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale after scoring during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 23, 2014. AFP PHOTO / GERARD JULIEN Foto: Gerard Julien (Afp)

Knalltøff oppgave for Real Madrid

Juventus har ikke tapt på hjemmebane i serien eller Champions League på over to år.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel:
  Sprekt spill til 3,66 i odds
V65 Momarken:  EM for amatører i spennende omgang
V4 Visby:  Vi spiller bankerfritt
V5 Drammen:   Siv vil i tet

Tirsdagens oddsprogram består blant annet av Champions League-semifinalen mellom Juventus og Real Madrid, kamper fra gruppespillet i hockey-VM, NHL og cupfotball for kvinner her hjemme.

Juventus – Real Madrid U 3,10
Da er vi ikke kommet til semifinalen i Champions League, der Juventus og Real Madrid barker sammen på Viasat 4 klokken 20.45 i kveld.

Juventus har hatt full kontroll i sluttspillet så langt, og italienerne er endelig i ferd med å få revansje etter flere magre år i turneringen. I åttedelsfinalen ble Borussia Dortmund slått 5-1 sammenlagt, og Juventus hadde full kontroll også i kvartfinalen mot Monaco selv om det ble mer nøkterne 1-0 sammenlagt.

Serie A-gullet er trygt plassert i lomma, og med fire runder igjen å spille er ledelsen ned til Roma på hele 15 poeng.

Juventus er ekstremt vanskelig lag å slå i Torino, og i Champions League-sammenheng må man tilbake til april 2013 og 0-2-tapet mot Bayern München i kvartfinalen for å finne siste tap. I serien har ikke laget gått på et nederlag på hjemmebane siden januar samme år, og statistikken for de siste 45 hjemmekampene i Serie A er utrolige 41-4-0.

Trener Massimiliano Allegri har hatt et lite håp om at Paul Pogba skulle rekke kveldens kamp, men den viktige midtbanespilleren sliter fortsatt med en strekkskade. Ellers er Kwadwo Asamoah, Martin Cáceres og Romulo uaktuelle.

Real Madrid har måtte slite mer i sluttspillet enn Juventus. En tilsynelatende sikker ledelse over Schalke etter bortekampen holdt på å bli sølt bort i hjemmekampen, og det det er lenge siden vi har sett Real spille så svakt på hjemmebane som i 3-4-tapet for tyskerne.

I kvartfinalen holdt det på å bli ekstraomganger mot Atletico Madrid, men en utvisning på Arda Turan og et sent vinnermål i returkampen sørget for 1-0 sammenlagt.

Real henger fortsatt med i kampen om seriegullet etter 3-2-seieren over hjemmesterke Sevilla i helgen. Laget ligger to poeng bak Barcelona når det gjenstår tre serierunder.

Karim Benzema og Luka Modric er fortsatt ute med skader, noe som er en klar svekkelse av Reals offensive midtbane.

Norsk Tipping har satt opp 16 spill på kampen. Av spesialobjektene er målspillet på Carlos Tevez et av de mer interessante. Argentineren har hatt en strålende sesong både i serien og Europa, og vi tilbys 3,25 i odds på at spissen skal score mål.

Ellers er over/under 2,5 mål-spillet satt litt skjevt etter hva vi vurderer. Juventus er riktignok eksperter på å tette igjen bak på hjemmebane, men 2,10 i odds på at det scores tre mål eller mer i en kamp der Real Madrid er involvert, er helt klart interessant.

Vår anbefaling på kampen er imidlertid uavgjort til 3,10 i odds. Juventus er nesten uslåelig på hjemmebane, og Real er helt klart bedre på Santiago Bernabeu enn på fremmed gress (tap i 5 av 18 bortekamper i serien denne sesongen). Uavgjort vil være et godt resultat for Real Madrid før returkampen, og Juventus er på ingen måte utslått med 0-0. Da vil 1-1 og alle andre uavgjorte resultater med mål være godt nok for avansement.

Hele tirsdagens langoddsprogram finner du her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus