HYLLET PÅ WEMBLEY: Sheffield United-spiller Jose Baxter hyller de falne fra Hillsborough-tragedien i en kamp på Wembley noen år tilbake.
HYLLET PÅ WEMBLEY: Sheffield United-spiller Jose Baxter hyller de falne fra Hillsborough-tragedien i en kamp på Wembley noen år tilbake. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Knuser Wembley-drømmen til Sheffield United

Sheffield United har blitt vante med spill på Wembley, men vi tror de mister sjansen til retur gjennom ligacupen.

Kommersielt

Helgen brakte med seg noen svært gode objekter for Nettavisens oddstips, med 115 % tilbakebetaling på fredag, lørdag og søndag samlet. Kurt Leirvåg avsluttet langhelgen med å spikre inn Fortuna Düsseldorf-tap til 1,95 i odds i går.

Sportspills øvrige tirsdagsprogram:
NHL-dobbel:
Jubel for Zucca og fortvilelse for Martinsen
Oddstips 1
: Storhamar er magiske i Europa

TV-kampene: Slik ser du Norges skjebnekamper på TV

V5A Forus: Lunsjsnadder i Stavanger
V4 Örebro: Örebro med lekker lunsjomgang

Det er en rekke spennende kamper fra ligacup og lavere divisjoner i England på langoddsprogrammet denne tirsdagen, i tillegg til kontinental hockey og NHL.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.40.
Fleetwood - Sheffield United, H 3,20.

Mens de beste spillerne i verden gjør seg klare til en landslagspause, sparkes den langt mindre glamorøse Johnstone's Paint Trophy i gang i nedre divisjoner i England.

Finalen spilles på Wembley, en arena de kanskje får spille på bare en gang i løpet av sin karriere i de lavere divisjoner.

Hjemmelaget Fleetwood har fått en svak sesongstart i League One, og ligger i skrivende stund på den øverste nedrykksplassen. De siste kampene har gitt en liten opptur dog, og de har to seire de siste fire kampene.

Fleetwood plukker flest poeng hjemme og har 2-3-3 på eget gress, med bare syv baklengs på åtte kamper. De er stor kontrast til borteformen og hjemme fremstår de faktisk solide. I helgen røk de 2-0 i FA cupen for League One-toppen Walsall.

3-0 ble resultatet i favør bortelaget sist de møttes, for tre uker siden. Til denne kampen kommer ikke forsvarerne Danny Andrew og Victor Nirennold, som har vært ute en stund. Begge spilte da de var friske.

Sheffield gikk videre
Gjestene brukte helgen på å avansere fra FA cupen, med en spent 3-0-seier over Worcester. Det var på tide - de hadde to rake ligatap før helgens oppgjør ga dem en boost.

Det ga dem en knekk i kampen om playoffplassene, som absolutt er et mål for gjestene. De ligger fortsatt vel innenfor rekkevidde til kvalifisering og de har tre poeng opp til Bury på 6. plass. Formtabellen i ligaen er ikke altfor oppløftende med 2-1-3 de siste seks, bare ett poeng mer enn dagens motstander.

Også på Sheffield er det stor forskjell på hjemme og borte, med 2-3-3 på reisefot og bare ni scorede mål på åtte kamper. Det kan tyde på at dette blir en målfattig kamp.

Kampen blir spilt uten forsvarerne Craig Alcock, Jay McEveley, David Edgar (på landslagsoppdrag) og John Brayford for gjestene. I tillegg er Chris Basham, Paul Coutts og Che Adams fortsatt skadet.

Dette trofeet står neppe høyt på noen av lagenes liste, men for Fleetwood er det siste sjanse til å vinne noe denne sesongen. Siden begge lagene nok ha fokus på utfordringene i ligaen, velger vi å backe den mest fristende oddsen, som helt klart er hjemmeseier.

3,20 på Fleetwood-seier mot et form- og bortesvak Sheffield United er et naturlig valg og blir et soleklart valg denne tirsdagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus