Southampton's Manager Ronald Koeman
Southampton's Manager Ronald Koeman Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Koeman kan få dreis på Southampton

Southampton gjorde en overraskende sterk kamp borte mot Liverpool i serieåpningen sist helg. I dag tror vi på bra seiersmuligheter for Koemans lag.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Baskere jakter millioner
Dagens langskudd: Pedersen frelser Bergen
Tippetips: - Kan ikke gardere Chelsea
Premier League: Skaderapport
Tippeligaen: Skaderapport
V75 Sørlandet: Jakten på 35 mill fortsetter

Vi har en strålende lørdag foran oss med høydepunkter i kø på langoddsprogrammet. Med tippeliga, Premier League, Bundesliga og spansk ligaåpning er det nok å ta tak i. Nettavisen/Sportspill kommer med tre oddstips, et langskudd og naturligvis tippetips på en svært så begivenhetsrik lørdag. Dobbelen vi lanserer består av en kamp fra Premier League og en kamp fra Championship. 


Southampton - West Bromwich H 1,80
Southampton spilte en god åpningskamp mot Liverpool, men måtte ta til take med null poeng etter en sen scoring av Daniel Sturridge. Klubben har solgt en rekke nøkkelspillere fra forrige sesong, men også hentet inn spennende navn som Dusan Tadic, Graziano Pelle og Florin Gardos. Nathaniel Clyne var meget pigg mot Liverpool og scoret et flott mål. Den ungen backen kan bli et viktig angrepsvåpen denne sesongen.

West Bromwich hadde lenge tre poeng i lomma i åpningskampen mot Sunderland takket være to mål av spisstalentet Saido Berahino, men Sebastian Larsson sene scoring sørget for at det ble poengdeling.

Det er selvsagt farlig å la seg blende av Southamptons sterke bortekamp mot Liverpool, men Southampton hadde sterke 8-6-5 hjemme i fjor, mens West Bromwich nøyde seg med 3-6-10 på bortebane. 1,80 på Southampton er kanskje litt snau hjemmeodds, men vi lar det stå til og kombinerer med serielederen fra Championship.

Nottingham Forest - Reading H 1,80
Nottingham Forest lå lenge an til playoffspill forrige sesong, men kollapset nesten helt i løpet av vinteren og endte til slutt på 11. plass. Har hentet inn en rekke spillere i løpet av sommeren, med spissen Britt Assombalonga som det dyreste kjøpet. 21-åringen fra Zaire har allerede markert seg med tre scoringer etter overgangen fra Peterborough.

Topper tabellen med sju poeng og 6-3 i målforskjell, men hadde marginene med seg som tok alle tre poengene borte mot Bournemouth i midtuken.

Reading hadde en skuffende fjorårssesong og endte utenfor playoffplassene etter å ha spilt uavgjort mot allerede opprykksklare Burnley i siste serierunde.

Har ikke vært veldig aktiv på overgangsmarkedet i sommer, noe som delvis skyldes oppkjøpsprosessen rundt klubben. Har hentet inn Simon Cox og Jamie Mackie (lån) fra Nottingham Forest, mens Anton Ferdinand er kommet gratis fra Antalyaspor. Ut er forsvunnet Adam Le Fondre og Sean Morrison til Cardiff, mens Daniel Carrico er solgt til Sevilla.

Fikk en fin start på sesongen med uavgjort borte mot opprykkskandidat Wigan i seriepremieren, avansement i ligacupen og 3-1-seier over Ipswich forrige helg. Skuffet imidlertid med 1-2-tap hjemme for bunnlaget Huddersfield i midtuken og har hatt en negativ formutvikling.

Normalt hjemmesterke Forest må ses med bra mulighet og spilles til 1,80.sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus