*Nettavisen* Sportspill.

Kroatia dundrer videre mot VM

DRØMMESTART: Kroatene har fått en meget habil start på sin kvalifisering. Foto: Goran Stanzl/pixsell (Pa Photos)

Bør ha null problem med å håndtere selv et Ukraina uten tap.

24.03.17 09:26

Etter et par svake dager var det flott å komme tilbake i pluss på torsdag - selv om vårt beste objekt for gårsdagen, over 2,5 mål i Venezuela - Peru til to blank, ble sviktet av kombinasjonsobjektet med Colombia. Likevel sørget Toronto Maple Leafs og St. Louis Blues sammen for at en dobbel til 2,72 ganger pengene ga pen avkastning.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips 1:
Bale og Ramsey likner ikke seg selv
Oddstips 3, U21: Serbia har en gullgenerasjon på gang

Eliteserien: Her er vårt tabelltips

V65 Solvalla: Strålende V65-omgang på Solvalla

Fredagens langoddsprogram er mer innholdsrikt enn tidligere i uken. I GET-ligasemifinalene spilles kamp nummer fire, der Oilers har muligheter til å sikre en tidlig finale og Lillehammer må prøve å utlikne Frisk Asker. Et liknende scenario har de i SHL-semiene, som også spiller kamp fire i dag.

Ellers kommer landslagene i Europa på banen, med lag som Island, Kroatia, Serbia og Italia i aksjon.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Kroatia + Under 2,5 mål i Italia - Albania, samlet odds 2,47.

Begge disse kan singelspilles om du så ønsker.

Kroatia - Ukraina, H 1,50
Kroatene har fått en knallstart på kvalifiseringen, med tre seirer på rad etter uavgjort mot Tyrkia hjemme i den første kampen. Ti poeng er to mer enn andreplasserte Ukraina, som de altså møter i dag.

De har et visst forsvarsproblem, med Corluka og Vrsaljko ute med skader. Dejan Lovren er ikke tatt med. Venstrevingen Ivan Perisic har også meldt avbud. Ellers er alle nøkkelspillere tilgjengelige, som gjør offensiven til verdensklasse. En annen god nyhet er at fansen ikke lenger er utestengt og kan heie på sitt lag fra tribunen i denne kampen.

Ukraina åpnet med to poengdelinger og har fulgt opp med å slå Kosovo og Finland, begge på hjemmebane. Dermed har de en andreplass, men de har fått godt betalt så langt. Samtlige nøkkelspillere er tilgjengelig til dagens kamp. Deres eneste bortekamp endte 2-2 mot Tyrkia.

Litt kjip odds, men Kroatia har fått troen på seg selv igjen og med fansen tilbake på tribunen, bør de få energien de trenger for å slå Ukraina i kveld. H spilles til 1,50 og vi lar ikke den type odds stå ukombinert.

Under 2,5 mål i Italia - Albania, 1,65
VM-kvalifiseringskamp som spilles på Renzo Barbera i Palermo. Italia topper sammen med Spania sin gruppe, med ti poeng på fire kamper. De har gått over 2,5 i tre av fire kamper, unntaket er mot nettopp Spania (1-1). Gianluigi Buffon spiller for øvrig sin seniorkamp nummer 1000 og er neppe lysten på å markere det med baklengsmål.

Men mot Albania skal de få en tøff jobb med å bryte ned forsvaret. Gjestene trenes av italienske Gianni di Biasi og det er hevet over tvil at han kommer til å legge opp til en ultrakynisk plan. Ett poeng er nok alt det noe svake albanske mannskapet kan håpe på her og det virker nesten utenkelig at bortelaget tegner seg på scoringslisten i denne kampen - oddsen på begge lag scorer er fattige 1,25. Albania har gått over i to av fire kamper.

Det er veldig typisk Italia å ofre lite etter å ha tatt ledelsen og vi tror de gjør akkurat nok i denne kampen. Albania kan frustrere hjemmelaget lenge og vi tror på under 2,5 mål til 1,65 i odds. Totaloddsen blir 2,47 for vår dobbel.

Klikk her for å levere denne dobbelen!

Annonsebilag