*Nettavisen* Sportspill.

Kroatia hviler flere nøkkelspillere

TIL BENKEN? Kroatia kommer til å hvile en rekke førstelagsspillere, inkludert Luka Modric. Foto: Slavko Midzor/pixsell (Pa Photos)

Det blir opp mot elleve nye spillere fra start mot Estland og vi øyner sjansen for et lite sjokk.

28.03.17 10:58

Dagens langoddsprogram er meget rikholdig og det er mye å sette tennene i. Av treningskamper skal Frankrike ta imot Spania og Nederland er vertskap for Italia, blant annet. Også Portugal - Sverige er en godbit. Norges U21-lag skal i aksjon mot Russland på Marbella, League One har et par gode oppgjør og dagen avsluttes med VM-kvalifisering i Sør-Afrika og et tosifret antall NHL-kamper.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Ødegaard & co. blir kraftig undervurdert
Oddstips 2: Argentina opplever et fraværsmareritt
Oddstips 3: Brasil kan bli VM-klare

Tabelltips Eliteserien: Slik tror vi det ender
Tabelltips Brann: I år ryker superstatistikken

V4 Axevalla: Godbiter til lunsj
V64 Jägersro: Untersteiner har V64-bankeren

Nok en gang var vi avhengige av NHL for å redde dagen, selv om dobbelen med Calgary Flames og St. Louis Blues til 2,25 i odds ikke kunne gjøre helt opp for tapet på det to andre singelspillene.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 17.55.
Estland - Kroatia, H 6,25.

Privatlandskamp som spilles i Tallinn, noe som gjør mulighetene for en overraskelse større. Storfavorittene er ikke nødvendigvis til å stole på når det ikke er noe i potten.

Estland spilte uavgjort mot Kypros i helgen og kommer til å ønske å vise seg frem foran egne fans mot storfint besøk. Dere trenger ikke fortelle oss at Kroatia er mange hakk bedre enn Estland, det er vi meget klare over, men vi tror vertenes motivasjon overgår den til Kroatia.

Kroatene slet mot Ukraina, men klarte å sikre en viktig 1-0-seier. Siden dette er en treningskamp, vil trolig alle nøkkelspillere få sårt tiltrengt hvile før en hektisk sesongavslutning med sine klubblag.

Vi har vanskelig for å se for oss at klubber som Juventus, Real Madrid og liknende tillater Kroatia å sende utpå sine stjerner i en ubetydelig bortekamp mot Estland. Corluka og Vrsaljko er ikke med grunnet skader, Ivan Perisic kan få noen minutter etter suspensjon forrige fredag.

For kroatene handler dette om å komme seg gjennom uten altfor mye slitasje og vi tror Estland er klart mest motiverte av disse to. Vi tar høy risiko her og ønsker ikke at våre lesere skal ta opp forbrukslån for å finansiere spillet, men et hjemmespill til hele 6,25 i odds kan være verdt et forsøk her.

Klikk her for å levere denne!

Annonsebilag