En fornøyd Ronny Deila etter eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Brann for et par uker siden.
En fornøyd Ronny Deila etter eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Brann for et par uker siden. Foto: Pernille Nielsen (NTB scanpix)

Kun seier som gjelder for Vålerenga

Vålerenga er presset, og må ha tre poeng i kveldens Eliteseriekamp hjemme mot Haugesund.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips Eliteserien: Kun seier som gjelder for Vålerenga
Oddsdobbel: Hockeydobbel til over fire ganger pengene
V4 Visby: Samlebonger i lunsjen
V5 Klosterskogen: Bankerfri lunsj på Klosterskogen

Torsdagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i hengekampen i Eliteserien mellom Vålerenga og Haugesund. Ellers er det hockeyen som dominerer i dag. Tre kamper står på menyen i Eliteserien her hjemme, det spilles full runde i SHL i Sverige og det er en rekke kamper fra NHL natt til fredag.

Vålerenga - Haugesund H 2,10 (spillestopp kl 18.55)


Kanonviktig hengekamp i Eliteserien. Etter sitt 2-4 tap borte mot Stabæk i den siste Eliteserierunden før landslagspausen, er Vålerenga på 12 plass, kun to poeng foran Aalesund på kvalikplassen og kun to poeng foran Tromsø på direkte nedrykk. Søndag venter forøvrig skjebnekamp på Intility Arena. 5-4-2 er hjemmetallene til Vålerenga denne sesongen. Bård Finne er tilbake i troppene til kveldens kamp, men Daniel Fredheim Holm og Moa fremdeles er skadet. Daniel Berntsen soner karantene for gule kort.

Haugesund ligger på en flott 5. plass med 36 poeng og seier i kveld vil sende laget opp på 39 poeng, kun tre poeng bak Sarpsborg på 2. plass. Ustabile 5-1-6 på bortebane.

2-0-2 på de fire siste tilsvarende, men Vålerenga må kjenne sin besøkelstid nå. Vi spiller hjemmeseier til godkjente 2,10 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør