Levante hadde ingen sjanser til å komme opp på Barcelonas nivå i 0-5-tapet i september, men har en langt enklere motstander i kveldens cupkamp.
Levante hadde ingen sjanser til å komme opp på Barcelonas nivå i 0-5-tapet i september, men har en langt enklere motstander i kveldens cupkamp. Foto: Jose Jordan (Afp)

Kveldsdobbel til 3,63 i odds

Vi traff bra på tirsdagens dobbel. I kveld høyner vi vanskelighetsgraden.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Oddstips 1:
  Skjelbred usikker før viktig kamp
Oddstips 2: 
Lyon er kveldens beste spill
Tippetips:
  Få hjelp i jakten på millionene
V76 Bjerke:
  Ekspertene har spillt inn 2 mill.

Vi står overfor en spennende midtukekupong med kamper fra ligacupen i England og Frankrike, Bundesligaen og Eredivise.

Samtlige kamper spilles i kveld.

Bonuspotten har kommet opp i pene 4,1 millioner kroner, og vi har som vanlig satt opp to spillforslag som kan leveres nederst i artikkelen.

Våre traveksperter er i kanonfom og har spilt inn godt over to millioner kroner for leserene siden 5. desember. Her er tipsene til kveldens V76-omgang på Bjerke.

Dagens dobbel

Levante - Albacete H
Cordoba - Granada HLevante - Albacete H 1,65 (oddsen er blitt satt ned til 1,57)
Vi er kommet til tredje runde i Copa del Rey, der lagene fra La Liga gjør sin inntreden.

Disse to spilte 1-1 i det første oppgjøret, og Levante er videre med 0-0 eller seier i kveld.

Levante har spilt uavgjort også i de to siste seriekampene og ligger på 15. plass i La Liga. Er i fin hjemmeform med 2-1-0 på de siste tre.

Skademessig ser det meget bra ut for Levante, men toppscorer Victor Casadesus (fire mål), midtbanespillerne Mohamed Sissoko, Andreas Ivanschitz og Pape Diop, forsvarerne David Navarro , Loukas Vyntra og Nikos Karabelas hviles i kveld. Alle disse seks startet i bortekampen mot Cordoba i helgen.

Situasjonen er langt kjedeligere for Albacete, som ligger sist i Segunda etter tapet for Alaves i helgen.

Har hjelpeløse 1-0-6 på de siste sju bortekampene.

Vi har ikke skaffet til veie Albacetes tropp, men hvis vi skal tro de antatte lagoppstillingene på spanske nettsteder, blir det mange endringer fra forrige seriekamp.

Det ser ut altså ut til at bortelaget stiller minst like svekket som Levante. Når vi tar med divisjonsforskjellen, hjemmebanefordelen og det faktum at Levante helst bør vinne i kveld, fremstår H til 1,65 i odds som et ok spill.

Cordoba – Granada H 2,20
Det endte 1-0 til Granada i det første oppgjøret mellom disse bunnlagene i La Liga.

Cordoba lå lenge sist på tabellen, men overrasket alle med borteseier over Athletic Bilbao nest siste serierunde. Fulgte opp med 0-0 hjemme mot Levante i helgen og har klatret til tredje siste plass.

Ifølge lagets hjemmeside er åtte av spillerne som startet mot Levante, med i kveldens tropp. Den viktige angriperen Federico Cartabia er skadet.

Granada kommer fra 1-2-tap borte mot Espanyol og ligger ett poeng over dagens motstander. Har bare scoret ni mål, noe som er færrest i ligaen. Har også sluppet unn tre mål mer enn dagens motstander.

Vi har ikke bortelagets tropp, men spanske nettaviser opererer med en antatt startellever med svært mange endringer fra helgens kamp. Toppscorer Youssef El Arabi er en av spillerne som ser ut til å mangle.

Cordoba har tatt fire av totalt elleve seriepoeng i de to siste kampene og har skaffet seg viktig selvtillit. Trolig stiller laget mindre svekket enn Granada, og seier er det eneste som er godt nok i kveld.

Vi spiller H til 2,20 i odds og får en samlet odds på pene 3,63 (før Norsk Tipping justerte ned oddsen på Levante).