*Nettavisen* Sportspill.

Laget Augsburg aldri har slått

Hannovers Joselu (til venstre) er en av formspissene i Bundesligaen og har scoret i lagets tre siste kamper. Foto: Peter Steffen (Ap)

Hannover har statistikken på sin side før kveldens kamp i Bundesligaen.

16.12.14 11:13

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel:
Denne gir 2,92 ganger pengene
Langskudd:
Bytter ut nesten hele laget
V5 Drammen: Robert er bare best
V4 Axevalla: Heiskanen med toppår
V64 Eskilstuna: Nettavisen i strålende form

Det ble en ok ukestart for oddstipsene mandag med treff på ett av to spillforslag (Deportivo-seier over Elche) og et pluss i regnskapet.

Tirsdag kan vi blant annet spille på objekter fra tre cuper i England, Bundesligaen og fransk og italiensk cupfotball. Hele langoddsprogrammet finner du her.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Hannover - Augsburg H
HTML EMBED


Hannover er inne i en tung periode i Bundesligaen og har bare tatt ett poeng på de siste seks kampene. Har imidlertid møtt meget tøff motstand i det siste (Wolfsburg, Hoffenheim og Leverkusen), og det ble 3-3 borte mot mer overkommelige Werder Bremen forrige runde.

Laget ligger på niendeplass med 20 poeng, og hjemme er det blitt 4-0-3. De tre tapene er kommet mot nummer 2, 3 og 4 på tabellen.

Spissen Artur Sobiech havnet på skadelisten for en drøy uke siden, men polakken har uansett bare scoret ett seriemål denne sesongen. Reserveforsvareren Felipe er også blitt skadet, ellers ser det ganske bra ut på fraværsfronten.

Augsburg stod med fire strake seiere før det ble 0-4 og bråstopp i hjemmekampen mot Bayern München i helgen. Det er verdt å legge merke til at de fire triumfene kom mot relativt svak motstand, og Augsburg har slitt med å ta poeng mot lag på øvre del av tabellen denne sesongen.

Har 3-0-5 på bortebane og ligger på femteplass med 24 poeng.

Spissen Tim Matavz (to mål) og førstekeeper Marvin Hitz er ute med skader.

Lagene har møtt hverandre i Bundesligaen totalt seks ganger, og statistikken viser at Augsburg aldri har vunnet. Hannover har gått seirende ut av sine to siste hjemmekamper og tre av de fire siste møtene.

Selv om Hannover har plukket lite poeng i det siste, er vi litt overrasket over at Augsburg er satt opp som favoritt i dette oppgjøret. Hannover har et godt tak på Augsburg, og de svake resultatene kan delvis forklares med sterk motstand.

Det er verdt å legge merke til at Augsburg er den eneste klubben i ligaen som ikke har spilt uavgjort denne sesongen. Hannover (6-2-7) har heller ikke for vane å dele poengene. Dette gjør det enda mer fristende å sette pengene på hjemmeseier til 2,50 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.