*Nettavisen* Sportspill.

Landskamper uten interesse

Englands trener Roy Hodgson og Wayne Rooney tester VM-formen mot Honduras lørdag kveld. Foto: Owen Humphreys (Pa Photos)

Lørdag gjør mange av VM-nasjonene siste finpuss før alvoret starter neste uke. Oddsmessig er det stort sett helt uinteressant og vi tar en skarp en i Melhus.

07.06.14 19:35

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1:Dobbel fra Superettan og norsk 3. divisjon
Lørdagskupongen:Ti kamper fra norsk 3. divisjon
Fotball-VM:Nettavisen analyserer og teller ned
V75 Bjerke:Hansen byr på Flåten og Garberg
V75 Bjerke:Lerum byr på dansk dynamitt

Fem dager før fotball-VM starter og med fulle runder i Tippeligaen og 1. divisjon 2. pinsedag, er det alt annet veldig forfriskende langoddsprogram denne lørdagen. En hel haug privatlandskamper står på programmet, men der er det ingen oddser som frister.

I mangel på gode spilleobjekter på en slik dag, blir vi fristet til å lanseren en skikkelig frekkis som er svært godt betalt. Kampen er hentet fra norsk 2. divisjon.

Rødde - Nybergsund H 3,55
2. divisjon avdeling 2 der nyopprykkede Rødde tar imot velkjente Nybergsund. Helt ferske Rødde ble overtok Tillers plass i 2. divsjon. Rødde er et resultat av en sammenslåing av Tiller Fotball og Mlehus fotball og har ambisjonene i orden. Laget skal spille i 1. divisjon i 2016.

Etter en tung start på sesongen, er det ingen tvil om at Rødde er i ferd med å ta nivået. De tre første seriekampene ble alle tapt, før det endelig ble ett poeng borte mot Molde 2 i den fjerde serierunden. Nest sist røk likevel laget 1-5 borte mot sterke Elverum, men sist helg ble det et meget sterkt bortepoeng mot topplaget Levanger. Hjemme på Gruva kunstgress er en vunnet og to tapt og totalt står Rødde med fem poeng og ligger nest sist.

Nybergsund måtte "nøye" seg med 1-1 i toppkampen mot Elverum sist helg og laget er dermed på 3. plass, tre poeng bak serieleder Raufoss. Står med 3-4-0 totalt og er med det eneste ubeseirede lag i avdelingen. Borte viser tallene 1-2-0.

Nyopprykkede lag som Rødde trenger ofte litt tid for å ta "nivået" og sist helg bemerket Raufoss-trener Espen Haug at Rødde slett ikke er et dårlig lag. Hjemme på Gruva må og skal Rødde ta poengene i opprykkssesongen og Nybergsund er ikke bedre enn at Rødde kan ta alle tre.

Til meget spreke 3,55 i odds, går vi mot ekspertene og lanserer Rødde som et meget spennende singelspill denne lørdagen.

I spillboksen under kan du levere singelspill på denne kampen.

HTML EMBEDNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.