*Nettavisen* Sportspill.

Langoddsdobbel fra Primera Division

Dagens andre spillforslag til 4,09 i odds.

14.01.07 15:06

Vi tror Sevilla øker sitt forsprang denne runden, og setter også vår lit til formlaget Athletic Bilbao.

Sjekk resten av dagens tips og kamper her

Fine forutsetninger for storseier
Vertene leder tabellen, og ikke avgitt poeng i de siste 11 hjemmekampene i Primera. Tapte borte for Zaragozai den første kampen etter ferien, men gjorde likevel en fin figur i den kampen. Ingen skader, men Fabiano ute i fem kamper etter grove tilfeller av klasking mot en Zaragoza-spiller.

Mallorca virker å være i full oppløsning, tapte de siste tre før pausen, og har begynt året med ligatap hjemme for Bilbao og cup-exit mot Deportivo. 3-1-4 borte er dog brukbart. Skadefri tropp også hos gjestene.

Sevilla har fire seirer med ett mål, og fire med flere, på sine åtte hjemmekamper. Tre av gjestenes fire bortetap har vært med mer enn ett mål. Vi tror Sevilla tar kontroll og offensivt til verks fra start. Fin mulighet, oddsen på 1,90 er spillbar.

Fin odds på formsterke verter
Det baskiske hjemmelaget har kommet seg etter en treg start, og står med 10 poeng de siste fire kampene. Kun tapt for Real Madrid (1-2 på bortebane) etter trenerbyttet. Casas eneste bekymring på skadefronten.

Gjestene sliter tungt om dagen. Tre tap på rad i ligaen, og cup-exit mot lille Valladolid sist kamp. Klubbens store stjerne Riquelme er trolig på vei bort, og dessuten bare en skygge av seg selv i dagens form. Ytterligere seks spillere er uaktuelle. Godkjent innsats da det ble tap mot Valencia (0-1) forrige ligakamp.

Bilbao med kun én hjemmeseier så langt, 2,15 er brukbart for at den andre kommer i dag.

Nettavisens statistikkportal inneholder alle kurrante europeiske ligaer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag