*Nettavisen* Sportspill.

Langskudd mot Saints til god odds

MYSER ETTER EL?: Europa League-drømmen lever fortsatt, men konkurransen er stor for Ronald Koeman og hans Southampton. Foto: Chris Ison (Pa Photos)

Vi tror Stoke blir for gode og det kan gi meget godt betalt.

18.04.15 08:38

Sportspills øvrige meny lørdag:
Oddstips 1: Skjelbred begraver nedrykksspøkelset for godt
Oddstips 2: Han er vårens vinner i Premier League
Langskudd 1: Nå kommer Mjøndalen-nedturen
Tippekupongen: Man United kan sjokkere på Stamford Bridge

Tippemagasinet: Ekspert med klokkertro på Brann
Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen

V75 Bjerke: Support Justice klar for å erobre verden

V5A Bjerke: Ikke helgrønt for Bork Odin

Denne lørdagen er det bare å fråtse i gode spill på langoddsprogrammet. Full runde i Tyskland, England og Frankrike er akkompagnert av spennende Tippeliga-kamper.

Nettavisens oddstips sitte som et skudd for tiden. Tre dager på rad har vi nå sikret en god profitt.

Dagens langskudd 2, spillestopp klokken 15.55.
Stoke - Southampton, H 3,20

Helt i sluttminuttene fikk Stoke med seg ett poeng fra Upton Park/Boleyn Ground forrige runde og det befestet deres posisjon som vanskelig å slå.

Før West Ham-poenget hadde de imidlertid tre tap på rad og laget bærer preg av at de har lite å spille for. 7-2-6 er deres hjemmestatistikk.

Men mot de virkelig gode lagene har Stoke virkelig hevet seg og det er liten tvil om at det ligger mye prestisje i å vinne denne kampen.

For selv om de tabellmessig har lite å spille for, er hjemmefansen fortsatt ute etter å bli underholdt på Britannia. Tradisjonelt er de veldig solide på eget gress.

Dessverre må de klare seg uten offensiv kraft i Bojan, Victor Moses og Peter Odemwingie. I tillegg er Marc Muniesa og Marc Wilson skadet, men sistnevnte betegnes som tvilsom.

Med i EL-kampen
Southampton er fortsatt med i kampen om Europa, noe som er en enorm prestasjon. Den siste tiden har de vært mer ustabile, men moralen fikk et oppsving med seieren over Hull sist.

Likevel har de tapt seg noe spillemessig og uten Fraser Forster fremstår de mye mindre solide i de bakre rekker. Også offensivt skralter de videre og de var avhengige av en stor forsvarstabbe for å slå Hull sist.

Kort oppsummert: Southampton er ikke like solide som de var i høst, og det skal holde hardt om de skal kapre plass i Europa.

Har 7-2-6 på bortebane, en statistikk som er blitt kraftig forverret den siste tiden.

Uten suspenderte Victor Wanyama vil de også få det tøft. I tillegg er nevnte Forster skadet, sammen med Jay Rodriguez, Emmanuel Mayuka og Filip Djuricic.

Hjemmeoddsen er så utrolig attraktiv at vi ikke kan la være. 3,20 på Stoke blir dagens andre langskudd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.