Langskudd på oddsen

To svenske kamper brukes på dagens spillforslag, i Tippeligaen tror vi på en jevn kamp på landslagsarenaen.

Kommersielt

Tips og analyser resten av dagens kamper

Nettavisens fotballguide

Historien gjentar seg
Allsvenskan i gang etter to ukers pause. Halmstad ligger på andreplass, men med to kamper til gode på ledende Elfsborg og bare ett poeng mellom, tar vertene over tabelledelsen med seier her. Tre strake seirer og 9-1 i målforskjell på de tre siste, men da er to kamper mot jumbo Örebro inkludert. 6-1-0 hjemme, fire av seirene har kommet med ett mål. Mistet gode Tahirovic til fransk fotball. Djuric ute med karantene og Mattisson skadet.

GAIS klatret pent på tabellen med seier hjemme og borte over Trelleborg før ferien. Ofte involvert i jevne og målfattige kamper på fremmed gress, 2-1-4 og målforskjell 3-5. Samtlige tap har med andre ord kommet med ett mål, det samme har forøvrig de to seirene. Gudmundsson og Da Cruz klare for spill igjen.

Vertene stiller som nevnt redusert, og my taler for at en eventuell seier blir med knapp margin. 3,55 kjøpes.

Setter pengene på hjemmesterke Sundsvall
Superettan. Toppkamp mellom lagene på tredje- og andreplass. Sundsvall hakket bedre enn forventningene, flotte 5-2-0 og 13-0 på eget gress. Åtvidaberg er sesongens store overraskelse, passerte dagens motstander på målforskjell etter 3-1-seier da lagene møttes for en uke siden. Sliter mer på bortebane, der laget står med 2-2-2 hittil.

Sundsvall skal være det beste laget av disse, og får tillit til 1,75.

Les også: Vriene V5-rebuser på Leangen