Alfreton har fått utsatt sine to siste seriekamper og stiller med et uthvilt mannskap mot Torquay (bildet).
Alfreton har fått utsatt sine to siste seriekamper og stiller med et uthvilt mannskap mot Torquay (bildet).

Langskudd til 5,30 i odds

Et uthvilt Alfreton er ikke uten vinnersjanser i dagens bortekamp.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tippetips: 
Storklubber i fare
Oddstips:  
Frisk tar VIF også
Tour de Ski: 
Heidi vil være med
Tour de Ski: 
Petter er for stor favoritt
Hoppuka: 
Rune har noe stort på gang
V4 Täby: 
Galoppsøndag fra Stockholm
V65 Harstad: 
Nye eventyr med HC
V64 Ørebro:
  Store kroner på gang?

Det ble en fin start på året for undertegnedes oddstips lørdag, med treff på begge singelspillene (Wigan og Leicester). Dessverre manglet det ett mål på at dobbelen Sevilla + Villarreal skulle gå inn.

Søndag er det FA-cupen og La Liga som utgjør de mest interessante innholdet på langoddsmenyen på fotballfronten, men det er vel så mye spennende å hente fra Tour de Ski, hoppuka og Get-ligaen.

Dagens langskudd

Torquay - Alfreton BDet har vært et voldsomt kjør for Conference-lagene i julen, og Torquay har spilt fire kamper de siste ti dagene. Totalt har laget vært gjennom 29 seriekamper denne sesongen.

Klubben fra grevskapet Devon kjemper om en av plass i playoff-spillet, men har bare tatt to poeng på de fire siste kampene og har falt ned til tiendeplass.

Det ble 1-1 borte mot topplaget Bristol Rovers første nyttårsdag. Et godt resultat som fikk en bismak ettersom Angus MacDonald ble utvist. Den viktige forsvarsspilleren nå sone i dag, og laget har gjort det dårlig de få kampene 22-åringen ikke har spilt denne sesongen.

I tillegg er den defensive spilleren Dale Tonge, James McQuilkin (midtbane) og backen Levi Ives ute med skader.

Alfreton har fått utsatt sine to siste seriekamper grunnet dårlig vær og har således ikke vært i aksjon siden andre juledag. Laget kan dermed stillte langt mer uthvilt enn dagens motstander.

Klubben har hatt en skuffende sesong og ligger tredje sist på tabellen. Har imidlertid kamper til gode på flere av lagene rundt seg på tabellen, og vil få en viss kontakt med lagene på sikker grunn dersom det skulle bli seier i dag.

Alfreton tapte de to siste seriekampene, men stod med tre strake seiere i serie og cup før det. Det er også positivt at laget har begynt å score bra med mål etter å ha hatt et labert scoringssnitt store deler av sesongen.

Til dagens kamp er det to gode nyheter. Sheffield United-keeperen George Willis, som har spilt godt i sitt låneopphold i klubben, har forlenget kontrakten og er berettiget for spill. Samtidig er kantspilleren John Johnston hentet fra Crewe Alexandra.

Manager Nicky Law kan glede seg over at det ikke er karantener eller nye fravær i troppen.

Alfreton spilte en av sesongens beste kamper i 4-2-seieren over dagens motstander i oktober. Torquay er i dårlig form og har nok mye slitasje i laget grunnet det dette juleprogrammet.

B til 5,30 i odds er et interessant langskudd. Legg merke til at objektet ikke kan spilles som singel, men må kombineres.