*Nettavisen* Sportspill.

Langskudd til 5,55 i odds!

Cagliari har scoret åtte mål på sine tre siste bortekamper, og vi fristes av B-oddsen på 5,55 i kveldens kamp mot Lazio. Foto: Paolo Lazzeroni (Ap)

Vi klinker til i dette oddstipset fra Serie A.

03.11.14 14:53

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips:
- Ny nedtur for Sunderland
Oddstips 2: Store skadeproblemer for Rangers
V65 Drammen: Fortjener ikke prosentene
V64 Mantorp: Per er på gang

Det ble en brukbar uke for undertegnedes oddstips, med treff på seks av tolv ordinære anbefalinger og et overskudd på 22 prosent. Så langt i 2014 har 252 ordinære tips gitt en tilbakebetalingsprosent på 104,52 (alle spill satt hos Norsk Tipping med 100 kroner i innsats).

Mandag er det nye vinnermuligheter, og vi kan blant annet spille på Premier League, Serie A, La Liga og Superligaen på langoddsprogrammet.

HTML EMBED

Dagens langskudd

Lazio - Cagliari B
HTML EMBED


Lazio lå an til å ta sin femte strake serieseier torsdag, men en utvisning i andre omgang bidro til at bortekampen mot Verona endte 1-1. Ligger for tiden på sjetteplass, men kan klatre opp på tredje dersom det skulle bli seier i kveld.

Har litt forsvarsproblemer i kveld ettersom Luis Cavanda (karantene) og Dusan Basta (skadet) er uaktuelle. Har også noen fravær på midtbanen.

Cagliari ligger helt nede på 16. plass med ni poeng på ni kamper, men formen er ikke så verst. Spilte 1-1 mot Milan onsdag og slo Empoli 4-0 borte runden før. Med uavgjort mot Sampdoria før det igjen er laget ubeseiret på de tre siste kampene.

Klubben fra Sardinia har også nylig stått for en av sesongs største overraskelser - 4-1-seieren borte mot Inter – og har scoret fire mål i to av de tre siste bortekampene. Laget spiller en fryktløs og offensiv fotball på fremmed gress, og det er ikke umulig at en ny bombe snart blir detonert.

Forsvareren Danilo Avelar soner karantene og blir trolig erstattet av Nicola Murru.

Lazio har plukket bra med poeng de siste fem matchene og har mulighet til å blande seg inn i medaljestriden. Laget har imidlertid hatt et nokså lett program så langt i høst og har slitt de gangene man er blitt satt skikkelig på prøve.

Cagliari har vist at laget kan utrette store ting på bortebane, og slik oddsen er satt på denne kampen, frister det klart mest å spille B til 5,55 i odds. Det blir dagens langskudd.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag