Bryne-trener Gaute Larsen merker presset nå.
Bryne-trener Gaute Larsen merker presset nå. Foto: Vegard Grøtt (NTB scanpix)

Larsen er i trøbbel

Bryne-trener Gaute Larsen opplever motgang så det holder om dagen og mandag blir det neppe noen opptur i Alta.

Kommersielt

Sportspills meny 2. pinsedag:
Oddstips 2:Skarsfjord tilbake i hetluften
Tippekupong:Helnorsk kupong mandag
Fotball-VM:Nettavisen guider og analyserer
V65 Leangen: Vi byr på Marita
V64 Halmstad: Carsten og Jensen

2. pinsedag betyr fest i norske fotballen og det er full runde i både Tippeligaen og i 1. divisjon. Alle åtte kampene i Tippeligaen spilles mandag, mens en av åtte kamper i 1. divisjon spilles tirsdag. Det betyr en rekke interessante oppgjør etter noen meget middelmådige oddsdager.

PS. Kampomtalene er dessverre mangelfulle på skadesituasjonen, da pinsen har gjort denne researchen meget tidkrevende.

Dagens spilleforslag 1 (spillstopp kl 17.55)
Alta - Bryne 2,20 3,15 2,75
Fire på rad uten tap for Alta som har levert solid hittil. 5-3-4 totalt og 4-1-1 hjemme i Alta gir 18 poeng og 8. plass. 0-0 borte mot Ull/Kisa sist helg. Dag Andreas Balto er sykemeldt i tre uker som følge av en skade, og er dermed uaktuell til mandagens kamp. Ut over dette er det ikke rapportert om skader eller sykdom på øvrige spillere, og det er heller ingen som har karantene.

I spillboksen under kan du levere singelspill på denne kampen. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi avdarte for Bryne sist helg hjemme mot Strømmen, men tap 1-4 var fæle tall. Dermed er Bryne under streken med sine 11 poeng og Gaute Larsen-glorien er over i denne omgang. Borte står laget med 2-1-3.1. divisjon er en farlig greie, hjemmesterke Alta står med 4-1-1 hjemme i Alta og det står 4-1-0 i de fem siste tilsvarende. Bryne stiller skadefritt, men stortalentet Truls Vagle er tatt ut på G18-landslaget og følgelig ikke med nordover.

2,20 på hjemmeseier ser bra ut og hjemmelaget kan slippe seg løs nå etter den flotte sesonginnledningen. Vi spiller H i Finnmarkshallen.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus