*Nettavisen* Sportspill.

Lazio er katastrofale borte

DERMED BASTA: Lazio er dårlige borte - slik er det bare. Foto: Filippo Monteforte (Afp)

Kun tre poeng og 4-16 i målforskjell fra seks kamper på bortebane er Lazios sørgelige statistikk.

29.11.15 09:27

søndagens langoddsprogram er det en rekke spennende hendelser å spille på, som for eksempel fire godbiter fra Premier League, verdenscupen i langrenn og hopp og divers andre spennende fotballkamper.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1
: Kane sender Chelsea tilbake med tap
Oddstips 2: Hvorfor er Ståle Solbakken favoritt?
Oddslangskudd: West Ham blekner uten Payet
Tippekupongen: Liverpool vinner denne lett

TV-kampene: Dette er søndagens program
Skaderapport: Disse mister helgens Premier League-runde

V75 Örebro: Ekstra V75-omgang!
V65 Leangen: Enorm jackpotomgang på Leangen

Dagens singel 3, innleveringsfrist klokken 17.55.
Empoli - Lazio, H 2,60.

Empoli har prestert godt i det siste. I første kamp etter landslagspausen ledet de 2-0 borte mot Fiorentina, men den endte 2-2. Totalt sett har de 3-2-2 de siste syv, med tapet for Juventus og Roma, som må sies å være tillatt.

På hjemmebane har de ikke levert spesielt solid, dog - her har de 2-1-3 og er med det ett av de svakeste hjemmelagene. De scorer imidlertid jevnt og trutt. To av de tre siste hjemmekampene er vunnet, tapet kom for Juventus.

Hjemmelaget må muligens klare seg uten tvilsomme Cosic og Dermaku, mens Mchedlidze og Croce definitivt er ute. Av dem er kun Croce av en viss viktighet, dog.

Bortesvake
Lazio måtte jobbe hardt for å slå Dnipro hjemme på torsdag, og har en eksepsjonelt svak bortestatistikk i serien. Det tøffe kampprogrammet har gått utover gjestenes prestasjoner og den gode flyten har de måttet se langt etter så langt.

De beste spillerne som Felipe Anderson og Marco Parolo har vært skygger av seg selv denne sesongen, mens det spesielt på bortebane har gått katastrofalt dårlig. Som nevnt i ingressen, de har tre poeng fra en seier på bortebane og fem tap, med 4-16 i målforskjell.

Det er virkelig natt og dag med Lazio og seieren kom mot elendige Hellas Verona.

Formen generelt er egentlig ganske svak. Ett poeng de fire siste kampene i ligaen er ikke noe å rope hurra for - med mindre du er Roma-fan. Nøkkelmidtstopper Stefan de Vrij er ute resten av sesongen, og heller ikke kaptein Stefano Mauri eller Onazi rekker kampen.

I tillegg er den andre faste midtstopperen Santiago Gentiletti suspendert, så 21-åringen Wesley Hoedt starter trolig - dog er han av godkjent kvalitet. Disse fire fraværene er imidlertid svært merkbare og alle kunne spilt en rolle i dette laget.

Lazio innbyr ikke til noen form for tillit når de er på reisefot og her er det naturlig å se mot hjemmeseieren. Empoli har vært kraftig på fremgang og vi backer Toscana-laget til 2,60 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag