*Nettavisen* Sportspill.

LeBron i trøbbel på hjemmebane

Foto: Wikimedia Commons

På en rolig mandag vet vi i det minste hva vi bør holde oss unna.

03.06.13 21:41

Sportspills meny mandag:
V4 Boden: Fransk styrke i Boden
Lunsjtrav Harstad: HC reiser ikke forgjeves

langoddsen i dag finner vi oppgjør fra norsk 2. og 3. divisjon, Superettan, privatlandskamper, playoff i Østerrike, samt spill på tennis og basketball.

Dagens langskudd
Jönköping Södra – Falkenberg B 2.65

Superettan. Jönköping ligger på ellevteplass og har ikke imponert på hjemmebane med 1-2-1. Vant over Varberg (10.), delt poeng mot Örgryte (14.) og Värnamo (15), mens det ble tap mot Ängelhom (12.). Tapte bare én kamp hjemme på Stadsparksvallen i fjor (7-7-1), men i år har det gått tråere og på de syv siste har det blitt 1-2-4.

Falkenberg måtte i fjor spille kvalik for å beholde plassen i Superettan, men årets utgave har imponert og ligger på en fin-fin tredjeplass. Eneste tap så langt kom borte mot Assyriska (6.), og har totalt 6-2-1 og 2-1-1 på bortebane. Det skal nevnes at motstanden har vært overkommelig, seierne på tur kom mot Örgryte (14.) og Värnamo (15.), men de har også slått lag som GAIS (5.) og Ljungskile (4.) hjemme på Falkenbergs idrottsplats. Vi har troen på at Falkenberg følger opp forrige helgs flotte 4-1 seier og GAIS, og gir dem tillit som dagens langskudd.

ANNONSE: Dette kredittkortet ble best i test i VG 3. juni 2013.

Dagens avslag
Miami Heat – Indiana Pacers

Miami er favoritter til å vinne den siste og avgjørende kampen mot Indiana på hjemmebane. Og med god grunn: Heat er tittelforsvarer og imponerte gjennom hele sesongen, vant klart flest kamper med totalt 66-16, og hjemme dominerte de med 37-4. Har kun tapt syv kamper de fire siste månedene, men fire av dem er i mot nettopp Indiana. Anført av Roy Hibbert på 2.18m og 127 kg har Pacers med sin fysiske spillestil virkelig gitt LeBron James og co. kamp i denne serien. Fredag vant de kamp seks i Indiana 91-77. Heat er favoritter og har hjemmebanefordelen, men til 1.21 holder vi oss unna.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Parndorf - Blau-Weiß Linz

Playoff til 1.divisjon. Spilles over to kamper.
Pandorf vant avdeling øst, som er nivået under 1. divisjon, på overbevisende måte. Knivet lenge med Austria Wien 2 om førsteplassen, men vant den viktige hjemmekampen mot rivalen i nest siste runde. Selv om ikke Austria Wien 2 har lov til å rykke opp, lå det mye prestisje i kampen, og det viser at Pandorf kan levere når det gjelder. Har ett tap hjemme denne sesongen, mot Retz (11.) i august 2012, men står med 11-3-1 på Heidebodenstadion og totalt 20-7-3. Spilte om opprykk i 2010 også, men tapte da til sammen 1-5 mot First Vienna. Pandorf har vært blant topp fire lagene i avd. øst de fire siste årene, og viser i år at de kan ta steget helt opp

Blau-Weiß Linz rykket opp til 1. divisjon i 2010, var meget jevnt i finalen mot Wetten og det måtte straffekonkurranse til for å skille lagene. Gjorde en solid opptreden etter opprykket, endte som nummer seks av de ti lagene. Årets sesong har derimot vært et mareritt, på 36 kamper samlet de sammen 26 poeng med totalt 5-11-20. Har ikke vunnet en bortekamp siden seieren mot bunnkollega Hartberg (9.) i september 2012, statistikken på tur viser 0-3-10, og da må det være lov å si at de har et bortekompleks. Spiller til daglig på Stadion der Stadt Linz, som har en kapasitet på over 25 000, men det hjelper lite når gjennomsnittet er knapt over tusen.

Blau-Weiß Linz greide seg godt etter opprykket, men i år har de vist svært lite. Bortestatistikken viser 1-6-11, og satser nok på å avgjøre det på hjemmebane i neste kamp. Pandorf trenger et godt utgangspunkt før returmøtet, og selv om det ikke blir opprykk tror vi de drar til Linz med en ledelse å forsvare.

Parndorf - Blau-Weiß Linz 2.10 3.10 2.45

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');


ANNONSE: Dette kortet ble best i test i VG 2. juni 2013

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag